Pražský obchod s dámskými kostýmky - tipy?

Ahoj milé nevěsty :-) Moje mamka začíná být ve stresu, že mi nemá v čem jít na svatbu a ráda bych s ní tedy někam zašla po obchodech sehnat nějaký pěkný sukňový kostýmek, ve kterém by se cítila dobře. Je jí přes 50, ale je drobná a má pěknou postavu, takže si může dovolit ještě i slušivější střihy, nicméně je učitelka v mateřské škole, takže těch peněz nemá zas nějak na rozhazování. Dokázaly byste poradit někdo fajn obchod v Praze (značka/neznačka :-) ), kde jsou milí a kde se dá nějaký sukňový kostýmek sehnat za menší peníze? Dejme tomu do 2000 až 3000,- . Kde jste třeba měl někdo dobrou zkušenost. Ke švadleně se totiž mamce nechce, bojí se, že by pořád nebyla spokojená a že si tedy radši někde něco zkusí. Jenže ji znám a když si vyzkouší desatero kostýmků v deseti různých obchodech (nebo když na žádné ani nenarazí), tak dostane depku, že nic nemůže sehnat :-) Moc díky za tipy!!!
Odpovědět
Marks & Spencer ma pekne veci, tam by mohla urcite neco sehnat, anebo Debenhams http://www.debenhams.cz/cz/zeny/Saty/ Oboji jsou napr. na Vaclavskem namesti, nebo M&S je i v ruznych nakupnich centrech a maji tam docela vyber (napr. Palladium)
Odpovědět
Může se zkusit podívat i u Van Graafa na Václ. nám. a v Arkádách je obchod Peek/Cloppenburg, kde také mají společenské šaty.
Odpovědět
@karlajasmine @linie_praha Moc díky za tipy, určitě tam zajdeme.
Odpovědět
Profilova fotka
Možnost vyzkoušení a výběr z mnoha barev :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?