Můžu si vzít tyhle šatky jako svatební host?

Profilova fotka
Můžu si vzít tyhle šatky jako svatební host nebo je na nich až moc bílé barbičky?
Odpovědět
Profilova fotka
za mě určitě néé :-)
Odpovědět
Určitě nedoporučuju, bílé šaty má mít pouze nevěsta.
Odpovědět
Profilova fotka
Za me je tam moc bile a mohla bys prebijet nevestu. Pokud nebude mit vylozene bile zarive saty (coz nikdo nevime), tak bys mohla aji vycnivat. Zkus najit stejny model, kde je ale vic potisku na latce. Saty jsou to hezky, jen moc svetly. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mně přijdou OK, s nějakým jednoduchým účesem, ale určitě bych se domluvila s nevěstou, co na to ona. Pokud by měla jednodušší bílé šaty a svatbu laděnou do modra, tak by to asi nebylo dobré. A taky záleží, v jakém stylu a kde svatba bude, kdyby to bylo někde na statku, tak bych je taky asi nebrala, protože by tam působily až moc slavnostně a poutaly by pozornost. To by asi nevěsta zrovna nejásala :-)
Odpovědět
Nemyslim se ze by se tim prebila nevesta. Ale radejc bych se ji zeptala pro klid duse
Odpovědět
pokud bude mít něvěsta obří bílou róbu, závoj, atd, tak asi jo (i když radši bych se zeptala), ale pokud bude mít něco jednoduššího, tak určitě ne
Odpovědět
Mne se to zda takove hodne plazove...
Odpovědět
Za mě taky ne. Moc bílé a moc plážové :-)
Odpovědět
já bych je také nebrala, je tam opravdu moc bílé
Odpovědět
Já bych se optala nevěsty, a pokud ona by s tím neměla problém tak proč ne. Vypadají pěkně :-)
Odpovědět
Mně se celkem líbí, ale záleží na typu svatby a pokud znáš nevěstu, zeptej se ji na názor. S modrým sáčkem to bude šik.
Odpovědět
Profilova fotka
Zeptej se nevesty pro klid duse, ale jinak jsou ok a k plazovym maji daleko dle meho nazoru :-) ted jsem byla na svatbe, kde pritelkyne bratra nevesty byla cela v bilem, vsichni nejdriv resili, jestli se nezapomnela prevlect po nocnim vystoupeni v nejakem klubu, protoze vypadala jak barova tanecnice v bilych kozackach a nikomu neresil, ze je v bilem protoze nevesta mela smetanove saty a zavoj, takze opravdu dobre odlisitelna od ostatnich. Tyhle saty jsou opravdu ale neco jineho, takze si myslim, ze by nemel byt problem.
Odpovědět
Článek se načítá
Me teda vhodne vubec neprijdou... Zaprve proto, ze je tam moc bile, zadruhe proto, ze na me taky pusobi jako moc ''letni/plazove'', a za treti kvuli strihu a delce.. Nepripada mi vhodne mit takhle dlouhe saty, pokud nejsi nevesta. Na nasi svatbe nemel nikdo takhle dlouhe saty krome me... jinak holky mivaly po kolena, nebo pod kolena.. ale tyhle jsou skoro az na zem.. Me by to jako nevestu urazilo a vadilo by mi to. A nevesty bych se neptala, protoze ti treba nejdriv rekne, ze ji to nevadi, a pak se ji to rozlezi a akorat se kvuli tomu nepohodnete.. rovnou bych si vzala urcite jine.
Odpovědět
Profilova fotka
mně přijdou v hodné, ale domluvila bych se s nevěstou. Ale mně osobně, kdyby takhle došel někdo na mou svatbu, tak by mi to vůbec nevadilo:)
Odpovědět
Jak jsem nahlížela na stránky, odkud šaty jsou, mají i barevné provedení, to mi připadá lepší...
Odpovědět
Mně jako nevěstě by to vůbec nevadilo...Čistě bílé nejsou, je na nich výrazná jiná barva, plážové mi nepřijdou a délku sukně jsem nikdy neřešila. Lidi chodí v dlouhých i v krátkých.
Odpovědět
Nemyslím si, že bys v těchto šatech přebila nevěstu. Mě na svatbu přišla snad většina holek v bílém a rozhodně si je nikdo semnou nepletl. ;-) Ale chápu, že některým nevěstám to tady enormně vadí, takže se opravdu radši zeptej té "své" nevěsty. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mně se šaty líbí, na svatbu mi přijdou vhodné. Co se délky týče, jak tu někdo psal, že není vhoné, aby byly šaty dlouhé, tak naopak - slavností příležitost, znamená (dle etikety) dlouhé šaty. Mně by určitě nevadilo, kdyby holky na mé svatbě byly v dlouhých šatech. Bílé jsou opravdu hodně, takže záleží na tom, jaké šaty bude mít nevěsta..pokud by měla bohaté, tak bych v tom neviděla problém. Pokud jednoducé, tak bych raději už sama volila něco jiného. Navrhuji poslat je přímo nevěstě.. já jsem se takhle s kamarádkou taky domlouvala. Poslala jsem jí šaty, které si chci objednat, jestli jsou ok a pak už máš jistotu. Že nemůže mít nikdo další (krom nevěsty) bílé šaty není žádná tradice, ba naopak například družičky mají být v bílém. Ale je to spíše o tom, že na své svatbě si chce každá připadat jedinečná a já sama jsem také vyslovila přání, že nechci, aby někdo další měl čistě bílé šaty, natož bílé a dlouhé. Ačkoliv tchýně už mi vemlouvá, že pro přítelovu ségru viděla krásné bílé šaty, a že to nevadí, že jsou bílé a tak.. respektovala bych prostě vždy přání nevěsty.
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě jsou šaty fajn, nevidím důvod, proč by neměly být šaty na svatbu dlouhé. A pokud ta svatba bude teď někdy, nejspíš přes ně budeš mít ještě něco přehozeného, tak by se ta sporná bílá mohla ještě trošku ztratit, ne?
Odpovědět
Jsou krásné, což o to, ale přijde mi, že jsou až příliš bílé :) Já jsem na kamarádčině svatbě měla uplé béžové šaty s krajkou ke kolenům :) Sehnala jsem je na answear.cz Mají tam obrovský výběr šatů a skvělý je hlavně to, že balíček je doma hned další den! :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj holky, mohu v těchto šatech na velkou svatbu v kostele jako host?Děkuji 😊
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krasne a vam sedi. Mozna nekdo rekne zenjsou do kostela az moc sexy... jen bych se vyvarovala tomu abych nezastinila nevesti ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, nebrala bych si je. Zvolte raději jiné šaty. Jak už někdo psal - zeptejte se nevěsty, uděláte nejlíp.
Odpovědět
Profilova fotka
No, podle mě jsou první až moc svatební (dlouhý a bílý), a druhý - ačkoliv krásný! - mi zas přijdou celkem nevhodný na svatbu v kostele...
Odpovědět
jasně, myslím, že je to vkusné:)
Odpovědět
Za mě - první šaty jsou příliš bílé a k tomu dlouhé. Kdyby byly barevné a/nebo krátké, tak ok. Druhé šaty na svatbu ok, ale nikoliv do kostela. Holá ramena, výstřih k pupíku, rozparek až do klína... Holky, i když nejste věřící, tak trochu úcty k sakrálnímu místu by to chtělo zachovat. 8-(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?