Jaké koupit obleky pro syny na svatbu?

Profilova fotka
holky, potřebuju 2 obleky pro syny na svatbu - 1 a 4 roky. Koukala jsem, že někde prodávají na netu, ale bůh ví jak to vypadá, když stojí 200kč. I jsem je viděla u Wietnamců. Myslíte, že kdybych koupila kvalitní oblečky třeba od Bandi, že bych je potom nějak slušně prodala? Ty polské a wietnamské na mě nějak nedělají nejlepší dojem.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že by se rozhodně dali nechat ušít, což si i myslím, že je nejlepší varianta...bude to kvalitní, bude to sedět, a cena bude myslím taky přijatelná...i když nevím, jestli je dobrej nápad aby roční dítě mělo oblek, ale ty to musíš vědět líp :-)
Odpovědět
Scháněla sem dlouho pro synka a nakonec mám právě od Vietnamců za 350 Kč (kalhoty, vestička). Vypadá to pěkně, stejný vzor, jako má ženich (jemný proužek). Velikost jsme si nechali upravit u švadleny( tj.pas, malý je hubený) a stálo nás to 350 kč, plus 2 nové bílé košile z bazárku (orig.zabalené) za 80 kč a kravatu máme objednanou z Bandi (zmenší nám z pánské na dětskou) plus botky za 500 kč též z Bandi. Malému jsou 4 roky, ale vel.nosí 104 ;-) . Máme dvě svatby a pak už oblek nevyužijeme, takže jsem ráda za ty peníze...Pokud si Vietnamské uplně nezavrhla, jdi se podívat tam, kde mají výběr, mají i pěkné kousky ve více barvách a pro nás, co tolik peněz investovat nechtějí (hned z toho vyroste a už se neupotřebí) se určitě vyplatí. V půjčovně chtěli za pujčení obleku 600 kč...když už vůbec na prcka něco měli a za tu cenu mám oblek vlastní...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, syn má 2,5 roku a taky jsem to řešila. Půjčovat jsem to nechtěla...nechci se celou svatbu bát, aby to třeba nezničil a navíc za to chtěli celkem velký peníze. Tak jsem byli u Vietnamců...ale hrůza...kalhoty silonový, statická el. jen za dobu vyzkoušení taková, že byl okamžitě olepenej prachem....no nenechala bych ho v tom. Tak jsem nakonec koupila na mimibazaru...pokud se zničí tak to vyhodím...když tak zkusím po svatbě prodat....kalhoty, košile, vestička celkem za 250 Kč i s poštovným, motýlka jsem mu nechala šít ve stejné barvě jako bude mít ženich.
Odpovědět
My koupili u vietnamcu :-D Na to jedno použití to stačilo,navíc to měl na sobě cca 2 hodky a pak šel do kratas a obyč trička :) Nebylo to zas tak hrozné :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?