Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda tady někdo nemá zkušenosti se zakázkovým šití maturitních šatů v Českých Budějovicích? Vím, že tady je hlavním tématem svatba, ale nikdo ze známých ni nenechal nic šít a na internetu moc recenzí není, proto uvítám jakékoli ohlasy =). Děkuji
Krejčovství Precise, Je to na náměstí, jak je dům sportu u Pokorných. Nenechala sem si tam teda šít, ale viděla jsem šaty na módní přehlídce a byly moc pěkný. Původně sem si tam chtěla nechat ušít i svatební šaty, paní mi přišla vstřícná a říkala, že by ušila šaty podle představ zákaznice. Tenkrát mi řekla cenu okolo 8 000 - nevím, jestli by maturitní byly cenově podobně, spíš záleží, jak by byly "složité".
Určitě doporučuju společenský salón Yvettey v Nemanicích. Sestra si tam nechávala šít šaty na maturitní ples a byly dokonalé. Přišla tam se svojí představou a malovaným obrázkem, paní tam byly moc ochotné, navrhnuli tam s náma úplně nový model dle našeho obrázku a sestra jenom říkala krajku tady, korálek sem a už to svištělo. Je to už pár let zpátky, ale vyšly tehdy na 4000Kč. Všechno mají i na internetu www.spolecensky-salon.cz nebo salón v Nemanicích
také nedoporučuji šaty jsou dost nekvalitní jako i materiály tedy alespoň hotové na obj....ale pokud sháníš levně,tak dobrá volba.ale viděla jsme i na internetu ty samé za půlku...pokud chválí šití , tak to je zřejmě jiná.. ;-)