Dlouhé společenské šaty pro těhotnou svědkyni

Ahoj, neporadila byste mi některá, kde v Praze seženu dlouhé společenské šaty pro těhotnou (budu v 8. měsíci)? Byla jsem včera v Nevěstě a absolutně jsem nepochodila - všechny šaty byly buď vypasované, nebo ohromné (mám vel. 34). Budu ráda i za tipy od profesionálů. Děkuji!
Odpovědět
Ahoj, v HaM mají teď šaty, zkoušela si je tam jedna těhotná paní vedle v kabince, jsou dlouhé až na zem světlé barvy. Možná můžeš mrknou i tam, :-) vypadaly slavnostně. Záleží, jak velké budeš mít bříško. ;-)
Odpovědět
Asos.com tam mají velký výběr těhu šatů. Koupila jsem si tam šaty na svatbu.
Odpovědět
@andik10 Díky, koukám na to a asi půjdu tímhle směrem, no. Chtěla jsem se sice víc odvázat (holá záda, třpytivý vršek apod.), ale jak tak koukám, tak pokud za to nechci dát majlant, tak se budu muset uskromnit a jít spíš do romantických šatů, což taky není špatné. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
@simone5 Tak výrazné šaty by stejně nebyly vhodné s ohledem na nevěstu...Neuvažovala jsi o půjčení šatů jen na tuto událost? Samotnou by mě zajímalo, jestli třeba v plesových půjčovnách mají i šaty pro těhotné. Jak jsi to vyřešila a kde jsi nakonec šaty sehnala?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?