Chystáte si nějaké společenské šaty na převlečení?

Profilova fotka
Holky chtěla jsem se zeptat jestlik si budete chystat nějaké společenské šaty na převlečení ? Já bych chtěla určitě v těch svatebních šatách vydržet až mě ženich vysleče .:-)
Odpovědět
To asi záleží, jak která... někdo jde do popůlnočních šatů, někdo do riflí, někdo zůstane v těch svých tak dlouho, jak plánuješ ty... ;) Záleží, jak má která nevěsta chuť a jaký typ svatby má...Taky - jestli má svoje šaty, nebo půjčené (ty asi každá trochu víc hlídá...). Co nevěsta, to názor, takže záleží čistě na tobě, jak to pojmeš :) Nic není špatně :)
Odpovědět
Ahoj, no, vzhledem k tomu, že mám krátké svatební šaty, tak žádný převlíkání neplánuju, ale moc bych si to neuměla představit, kdybych na sobě měla velkou róbu s bohatou sukní až na zem.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam v planu zustat v pujcenych svatebnich satech celou dobu, vlecka se pak prichyti nahoru, spodnici sundam, saty jsou lehke a pohodlne takze vydrzet to urcite pujde. Akorat zacinam plasit co kdyz se satum neco stanu a ja je budu muset sundat (roztrhnou se, poleji se, apod..) a pak bych tam jako jedina byla prevlecena do rifli a trika :-S normalne saty nenosim, takze asi nakonec pujdu sehnat nejake spolecenske saty, do kterych bych se mohla pripadne prevlect a jeste letos je vyuziji jako host na jine svatbe
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, rádi bychom vás pozvali ke shlédnutí našich svatebních stránek. nabízíme svatební doplňky, šperky, bižuterii, svatební korunky a čelenky, šaty pro družičky, svědkyni a popůlnoční bílé či ivory pro nevěsty rádi vám poradíme s výběrem se srdečným pozdravem Jana Gyebi-Ababio
Odpovědět
Já šaty na převlečení také neplánuji chci si to v těch svatebních užít až do rána..
Odpovědět
Ahoj holky. To ja mam teda svoje koupene saty, ktere jsou celkem uzke nad prsa a jeste s docela velkou vleckou. Proto jsem strasne dlouho hledala nejake krasne saty na prevleceni a nakonec jsem minuly tyden sehnala v anglii jeste jedny svatebni - s raminkama, ve kterych se bude dat moc hezky tancovat :-) jeste mi neprisly, ale uz se moc tesim ...ten den si chci jako nevesta uzit a tak se nechci trapit tim, ze se nemuzu poradne hnout.
Odpovědět
Profilova fotka
Trocha inspirace ......
Odpovědět
Profilova fotka
Původně jsem se chtěla převléknout do nějakých krátkých popůlnočních, ale když nad tím tak přemýšlím, jsou to pro mě vyhozené peníze. Mnohem raději si na sebe pak vezmu džíny a svetr. Ale to záleží na naturelu každé nevěsty.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?