Správná velikost podprsenky

Profilova fotka
Holky, tenhle příspěvek sem tak úplně nepatří, ale přesto se musím podělit. Dneska jsem totiž pokukovala po svatebním prádle a musím říct, že dnes jsem potkala "paní prodavačku" s velým P. Přesvědčila mě, že místo 80 D mám mít 75 E. Prsa vypadjí skvěle a nikde nic netlačí, ani když zvednu ruce. Schválně přikládám oficiální odkaz a neváhejte se přesvědčit, že většina z nás nosí celý život špatnou poprsenku. Tak jako já. Úžasný zážitek setkat se s někým, kdo prádlu opravdu rozumí :-) https://www.youtube.com/watch?v=RrW5u...
Odpovědět
Profilova fotka
taky bych to brala, ale když na netu vidím, že podprsenka od této paní stojí 3000 tak mě hned přejde chuť :D Jinak bych to brala všema deseti, já pořád nevím jakou velikost mám, pořád něco zkouším, ale furt to není ono :(
Odpovědět
Profilova fotka
@jitula123 uz jsem ji v tv videla a musim rict, ze mam tak dve dobry poprdy jinak nic moc :-D.ja nakupuju hodne podprsenek v triumfu, to se mi zda jako dobra znacka, ale jsou urcite i lepsi.. a taky mi tam vzdy ochotne poradily..
Odpovědět
@jitula123 jo, tak s touhle pani mám také jen ty nej zkušenosti a taky jsem zjistila, že obvod mám mít menší a košíček větší :-) já jsem u ní byla minulé léto, kdy měla 50% slevu. Už teď tajně doufám, že letos bude zase nějaká akce.... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
a zkuste v bezne siti sehnat 70E. i 70D je skoro nerealny a to vetsina tech E ma jeste taky blbej kosicek, takze vam nesedi na prsa a pak stejne zjistite, ze vam nic jine nez 75D neni a pak musite kamaradit s jehlou a niti... ale jinak tu pani jsem videla v tv a nekdy bych si pradlo od ni rada vyzkousela... prave kvuli podprsence shanim saty s raminky, protoze mam strach, ze bych bezkorzetove saty ktere maji vsitou podprsenku spravne velikosti ani nesehnala:(
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý obchod je dolly a mají i internetový obchod. Já například nosím 60FF :-D a jinde jí neseženu ,... Ceny jsou od 1000kč nahoru. Třeba to pomůže. Já si nakonec vybrala šaty se zapínáním za krk a jsem maximálně spokojená. Korzetové podprsenky nemám ráda ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
znám, znám a jsem na tom stejně. Před čtyřmi lety mi jsem místo 80C začala nosit 70F. A superboží. Jo, jsou to větší peníze, ale investice se mnohonásobně vyplatí. Nehledě na to, že v některých z těchto butiků vám po čase jsou schopni upravit ramínka , utáhnout objem atd. A prádlo zde pořízené se nevytahá ani zdaleka tolik, jako to z běžné konfekce. Doporučuju.
Odpovědět
jinak pro holky z Prahy doporučuju ještě Caresse a Správnou podprsenku, tam také mají tyto "méně" obvyklé veliskoti :) já nosím 70E a taky v běžných krámech toho moc neseženu :(
Odpovědět
Profilova fotka
a obchod s úžasnou paní Prodavačkou je i někde v Brně?:)
Odpovědět
Musim taky doporucit Spravnou podprsenku.Maji jak obchod v Praze tak eshop.Ja nakupuji prez eshop a musim pochvalit.Jinac ma velikost je 60 E-F :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tak jsem byla v Brne na Orli v tom obchodnim dome, jak mi nekdo nekde doporucoval, ale nemuzu to najit a pani prodavacka tam taky mila a sikovna a kdyz sem rekla, ze mi to doporucil nekdo odtud, tak mi jeste dala slevu, ze sem prisla na doporuceni:) sice s podprdou jako takovou nakonec 100% spokojena nejsem, ma nejaky nedostatky, nicmene je zazrak vubec sehnat podprd s nedostatkama, vetsinou pohorim, ze nemaj ani velikosti a navic sem chtela specifickou - z materialu vhodnejsiho na sport, tak ani nemela pani moc vyber, ale fakt sem si odnesla:)
Odpovědět
ja se k ni chystam pristi tyden, domluvila jsem se tak, aby tam byla primo ona na poprve. Vim, ze to bude drazsi, ale my s vetsima prsama si holt musime sahnout hloubeji do penezenky, aby nam vse sedelo :-)
Odpovědět
Já jsem tedy v Brně maximálně spokojena s obchodem na Malinovského náměstí - je to v prvním patře, takže soukromí a slečna se vám naprosto individuálně věnuje...Moje velikost je 70J :-D a to jsem tam přišla a přesvědčovala ji, že nosím 80B a že to co mi podává je velké..ale měla to v oku hned na poprvé! Navíc si člověk může vybrat jakoukoliv barevnou variantu, hladkou, krajkovou -šijí to prý na postavu. Cenově je podprsenka kolem 1100 Kč...Jmenuje se to nějak Style Lila myslím :) určitě si tam Brňačky zajděte ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
@mawenzi prosím tě kde na Orlí je ten obchodní dům?
Odpovědět
Profilova fotka
Ja u ni byla taky... obsluhovala me ale jina prodavacka a potvrdila mi co jsem uz tusila :-) 75D. Podprsenku jsme nasli... a stala jen 1200 myslim... byla jsem fakt mile prekvapena. podprsenka je super a dokonale sedi a nepads ani bez raminek
Odpovědět
Ahoj holky, tak by mě zajímalo, jaké máte míry. Vždycky jsem si myslela, že ten obvod je jasný - změřím se a když mám pod prsama 75 cm, tak mám holt obvod podprdy 75, ne? To mi chcete říct, že máte obvod pod prsama někdo 60? Nebo mé výpočty jsou špatné? :-N @hany22 @luci_e
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe já si myslím, že bys měla zkusit obvod 70. Jde o to, že se podprsenka dost vytáhne a tak, když si jí kupuješ, tak má být zapínáni na největším objemu ( to uplně na kraji), abys pak mohla utahovat. Většina holek to kupuje opačně. Utáhnout to na nejvíc a pak už nemají kam zmenšovat a tak zkrátí ramínka, ale tím podprsenka ztrácí význam. Prsa má držet hrudník a ne ramena. Já mám objem 65cm, takže si kupuju objem 60 nebo pokud je to hodně pevný materiál 65. S tím úměrně samozřejmě roste velikost košíčku. Čím menší objem, tím větší košíček ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe tak obvod pod prsama mám 83cm, ale 80C podprda je mi v obchodě jako +- akorát, ale po 1 dni nošení mi už padá a sklouzavá a nedrží na místě, proto i sama bez pomoci prodavačky vím, že pro mě je 75D nejlepší :-) ale jak už tady někdo psal... občas je docela složité tuhle kombinaci najít.
Odpovědět
@hany22 @verunka_korunka Hm zajímavé, to jsou mi zas novinky jednou :-D Nevím, jestli kupuju divný podprdy, ale mě se teda nevytahávají, že by se mi obvod zvětšoval po pár dnech nošení.. Ale určitě díky za tipy - příště vyzkouším ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe no když koupím 80, tak zapínám na nejmenší a ono se to fakt po jednom dni malinko protáhne a potom to už úplně nesedí... 75 zaplnu zase na nejvzdálenější zapínání a časem se třeba dostanu na prostřední... u 80 vych už neměla kam to zmenšit...
Odpovědět
@verunka_korunka No nevím, asi nosím to prádlo špatně nebo co, ale vždycky jsem si to kupovala na ty stejný centimetry a zapínala na prostřední a problém jsem většinou žádný neměla.. Vytahaly se mi jedině takové ty levnější podprsenky např z teranovy atd..
Odpovědět
@lady_giraffe hanny má naprostou pravdu - většinou platí pevný obvod co naměříš metrem -5cm u pružných látek to může být i -7 cm :)
Odpovědět
tak jsem firmu našla i na facebooku a je to jak říkám :) takže určitě mrkněte kdo má stejný problém jako já :)
Odpovědět
Profilova fotka
@lady_giraffe No tak zrovna levné podprsenky nekupuju. V obchodech jako je terranova nevo C&A, H&M a podobně je docela těžké najít velikost, kterou potřebuju a když už se mi to povede, jsou ty košíčky s hodně debilním tvarem a nebo šíleně vyplněné molitanem. A jestli máš třeba 65A, tak ta podprsenka toho moc nenese a třeba se nepovolí, nevím, neznám... ale pochybuju, že máš tak úžasné oblečení, které se nevytáhne po nějakém čase. I jeany když si oblíkneš po vyprání se malinko povolí po pár dnech nošení.
Odpovědět
Profilova fotka
@svetlovlaska on to mozna neni primo obchodni dum, ale je nahore, na rohu k masarycce, je tam pruchod a vevnitr jezdici schody a 3 patra obchudku. Je to proti Adidasu ja kupuju triumph podprsenky, a je fakt, ze tak prvniho pul roku urcite nosim na nejvetsi obvod a az po nekolika mesicich pouziju ten prostredni... nektere mam i 2 roky a na ten nejmensi sem se jeste nedostala, takze mirna pruznost tam urcite je, ale ne tak hrozna... a obcas si kupuju 75, kdyz nemaj v 70tce kdyz se mi neco libi ale v 75 sedi a zaposiju si je pod pazema a ani tam nemam problem, ze by se to nejak vytahovalo extra.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ja k pani Konarovske chodim uz par let a muzu rict, ze podprsenky jsou sice drahe ale zato kvalitni. Za ty prachy to proste stoji. Ja uz bych dneska jinam nakupovat nesla. 2 az 3 tis. je sice darda, ale ja to vzdycky sfouknu narozeninovym darkem nebo Vanocemi. Pro svatebni podprsenku se k ni taky chystam. Kdyz jsem prisla poprve, tak byla zima. Mela jsem na sobe tlusty svetr a rozepnuty zimni kabat. Koukla na me jen tak a hned mi rekla spravnou velikost. Je fakt machr a navic vzdycky ty jeji hlasky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jako alternativu k paní Konarovské navrhuju obchod Správná Podprsenka na Palmovce v Praze. Ceny rozhodně příjemnější, ale je jasné, že za kvalitu a za velikost, kterou jinde člověk nesežene, si bohužel musím připlatit. Ale poprsenky mě tu stojí cca kolem tisícovky a jak říkám- nikde jinde na mě nemají, takže jsem spokojená. Je zde moc příjemná obsluha a z mé velikosti 85E kterou jsem kupovala a moc se mi nezdála, se stalo 75GG až 70H a najednou mě ani záda nebolí, pominuly různé kožní potíže a vůbec, rozhodně to stojí za to! :))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?