Spodní prádlo - svatební, v Brně

Dnes jsem si koupila spodní prádlo v obchodě Dita Fashion v Brně na Orlí. Musím říct, že paní prodavačka mne nadchla. Přeměřila, poradila, vyzkoušeli jsme, nakombinovali. Trpělivá byla taky až až. Mám jedno prso větší a druhé menší a díky tomu obrovský problém koupit na sebe podprdu. Nakonec jsem si nekoupila klasickou svatební, ale v barvě šampaň gelovou podprdu, u které jdou oddělat ramínka a po zahnutí ccm 1 cm špiček, na které se ramínka přidělávají ji mohu použít i pod korzetové šaty. Hlavně jsem tam holky šla jak kluk (měla jsem špatně padnoucí šprndu, která mi tak akorát dělala klučičí postavu) a vyšla jsem jak dáma. Podprsenka mi krásně prsa drží a navíc mi dělá úžasný dekolt - nechápu, ale je to tak. Mám k tomu i kalhotky. V září už jen dokoupím podvazkový pás, abych měla "něco nového" (na ten budu mít 10 procentní slevu). Sice celková cena šprnda + kalhotky + podvazkový pás je cca 2000 Kč, ale je to italské spodní prádlo a takové, které mohu nosit pořád. Srdíčko trošku zaplakalo (jsem taková, nerada pouštím korunky), ale zase mám kvalitní spodní prádlo (poprvé v životě). Doporučuji pro ty, které nemohou sehnat. Jde hlavně o tu obsluhu. Paní tomu vážně rozumí....
Odpovědět
Profilova fotka
To je super, že máš pěkné prádlo a jsi spokojená:) Já si koupila loni podprsenku dobře padnoucí, ale stála asi 1700...a za nic na světě bych jí nevyměnila:) Odcházela jsem z obchodu jak říkáš i ty - jako dáma:) Už se moc těším, až tam taky vyrazím, i když nevím, jestli mou velikost bude paní mít. Ale zkusím to.Tak nevěš hlavu, spodní prádlo si myslím je důležitá součást, která ti dodá sebevědomí;) A za ty penízky jsi udělala dobrý nákup. Myslím, že se vyplatí do prádla investovat...;)
Odpovědět
Dita Fashion v Brně na Orlí a jeho úžasnou paní prodavačku můžu taky jenom vřele doporučit. Koupila jsem tam prvně svatební prádlo a teď po svatbě jsem se tam vydala i pro černé. Ceny super, za kvalitní prádlo se prostě musí zaplatit, a ve srovnámí s neosobními předraženými značkovými obchody s prádlem, je služba, kterou dostanete tam naopak k nezaplacení:)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@buldok hledám taky dobré spodní prádlo. Asi se tam vyrazím podívat. Dnes jsem byla v triumphu a v intimisimi a nabídli mi korzetovou podprdu nejlevnější za 900,-- takže to vyjde tak na stejno..
Odpovědět
Profilova fotka
holky, mám krásný župánek z Intimisimi ze svatební kolekce... špatná velikost. ,nenošený, ještě s cedulkami + balení v krabici z Intimisimi. puvodnícena1600,-Kč. nechám za 800,-kč. klidně osobní předání v Brně. velikost L. je krásný.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Asi se na tu Orlí také půjdu podívat. Jinak já mám také velmi dobrou zkušenost v alfa pasáži (myslím, že se to tak jmenuje) s obchodem Simi Secret - také jsem od tud odcházela jako dáma. A ceny jsou velmi podobné - mám od nich už tři podprsenky - kus průměrně za 1600 Kč. Ale vyplatí se to. U jedné podprsenky jsem si ještě nechala zmenšit obvod a maximální spokojenost - cena úpravy symbolických 30 Kč...
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus madam podprsenka, pokud nemaji co chces, jsou schopni i objednat neco :) ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?