Sháním nalepovací silikonovou podprsenku velikosti E

Ahoj,chtěla jsem se zeptat,zda nemáte někdo zkušenosti s nalepovací silikonovou podprsenkou ve větší velikosti- E.Nevím totiž jakou jinou podprsenku sehnat pod moje šaty,aby nebyla vidět.Připadá mi totiž,že je to v této velikosti nadlidský výkon. ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Makkyy - já jsem měla silikonovou nalepovací podprsenku ve vel. D/E a pod šatama mi pěkně držela. Měla jsem korzetové šaty a tak se pěkně stáhla a vypadalo to moc dobře.
Odpovědět
Makky,řeším stejný problém, větší prsa a žádná poprsenka se nehodí. silikonová ramínka jsou vidět a na fotkách se příšerně lesknou. Ale o této podprsence jsme neslyšela. Kde se dá koupit?
Odpovědět
Tu bych taky brala :) Kde se k tomu dá přijít?
Odpovědět
Ahoj, nechala jsem se inspirovat a hned si jednu objednala na luxusnipradlo atd... Mam sice jednu wonderbra 100 a 1 zpusob, ale porad to neni ono, tak snad to vyjde ;-)
Odpovědět
já jsem si jí taky objednala, sice mám menší velikost,ale také jsme na to zvědavá, měl by přijít příští týden, tak pak poreferuju
Odpovědět
Aci a jakou máš velikost???Vím,že jsi to u nás psala,ale už si t nepamatuju...taky pasu po nějakém pěkném prádle..i dkyž v případě mých velikostí musí být asi hlavně funkční...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
já mám !normální" 80B
Odpovědět
Ahojik holky,jestli máte někde u vás obchod Tezzenis, tak tam je prodávají a můžete si je tam rovnou vyskoušet ;-) Já ji odtud mám a je perfektní,krásně drží a hned se srovná s teplotou těla,takže o ní za pět minut nevíte 8-) Stojí tam něco pod 500,-
Odpovědět
Mám ale není moc dobrá
Odpovědět
tak mi došla ta silikonová podprsenka samodržící....objednala jsem si dvě - jedu s tím textilem a jednu jen ten silikon.....ta s textilem je lepší, má v sobě méně materiálu - silikon je takový tenčí,takže tolik "neváží" ....ta celosilikonová je "tlustší" a jakoby těžší. Jinak obě drží na prsou dobře, jsou opravdu zevnitř "lepivé", přilnou k prsům fajn...ale je fuška si to nasadit - musím pořád koukat do zrcadla, abch měla obě prsa stejně a jak to lepí,takje to docela boj... Pod tričkem vypadají přirozeně, nikdo by to nepoznal... jinak normáně mám 80B a objednala jsem si B a vyhovuje Měla jsem jeden den v práci na sobě jednu a druhý den druhou - ta textilní se trošku odlepuje :-( Ta silikonová naprosto super, vůbec se v ní prsa nepotí a drží perfektně, vůbec jsem jí necítila, dobře přilne a drí...akorát je potřeb jí dobře nasadit, aby nikde nepřekážela (ne moc nízko)
Odpovědět
Holky, a jsou kvalitní kousky? kde je můžu koupit. Před 2 lety se kámoška vdávala a parávě je měla na sobě a během hodtiny se jí to pořád odlepovalo...dejte vědět, na které je spoleh-které drží...díky
Odpovědět
Článek se načítá
mam uplne obycejnou z aukra a jsem s ni maximalne spokojena.. drzi paradne a za chvili o ni nevite.
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Taky jsem si jednu pořídila a je to celkem sranda zvyknout si a "věřit jí" , že vydrží celý den ;-) Ale v pohodě. Musím jen podotkount, že na větší prsa..C/D ( ne pevná :-) ) má podprsenka efekt stáhnout prsa k sobě, nikoliv držet je jak klasická podprsenka, takže opatrně volit, pod co jí dám :-) Do korzetku úplně vpoho, nebo pod nějaký top či šaty, ale záleží opravdu na střihu 8-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj holky, nakonec jsem si taky objednala přes luxusní prádlo, došla mi nalepovaci jakoby zvedačka. jenže problém byl ve svatební den s tím, že okraje byly tak dlouhé, že mi to nakonec 2 lidi museli pomoc odstřihnout, ať mi to nevyčuhuje ze šatů bez ramínek. v tom stresu před odjezdem to opravdu byl zážitek. nakonec mě jedna část opustila po obřadu a druhá se odlepila navečer. Vůbec jsem neměla pocit, že by mi to ta prsa nějak pořádně drželo, v tom mi víc pomohly výstuže v šatech.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Ahoj holky, nevíte prosím kde se dá sehnat nalepovací silikonová podprsenka? Nebo jsem ještě viděla na svatebním veletrhu podprsenku z nějakého průhledného materiálu a jinak měla normální košíčky a zapínání jako klasická, ale v obchodech se spodním prádlem nic takového nemají. Potřebuju něco, co trochu přizvedne prsa a udělá hezký dekolt, jako kvalitní podprsenka. Díky za případná doporučení.
Odpovědět
Ahoj, ja jsem ji sehnala na aukru, prodava ji tam uzivatel mg-company_cz za 79 kc + postovny. sice nevim jak bude drzet, ale za ty prachy jdu do toho.
Odpovědět
zofinka.m taky zalezi jakou mas velikost, ja ji taky chtela, ale bohuzel na me neni
Odpovědět
Ahoj, ja som ich videla v salode Top Bride na Rasinove namesti, mali 2 znacky. Neviem uz kolko stali, ale urcite to nebola nejaka hrozna cena. Ale este som ich neskusala.
Odpovědět
holky díky za tipy, já jsem dnes byla v obchodě TV products (výrobky normálně prodávají přes internet, ale ve větších městech mají i kamenné obchody) a tam ty silikonové podprsenky mají, dvě stály necelých 400 (za jednu asi 250,-), vzala jsem si jednu normální a druhou s push-up efektem tak jsem zvědavá, jak to bude vypadat. Maximální velikost je C, takže vyvinutější dámy mají smůlu. Na obrázku je sice slečna v normálním tričku, jako že tu podprdu má pod tím, ale pochybuju, že by to takhle delší dobu drželo, ale do korzetových šatů to snad půjde.
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky, ja mam z aukra dve a sou super, nemuzu si stezovat ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsem si říkala, jesli je vhodná i na větší prsa (D). Jsem tu četla v diskuzi, že je nedrží, spíše "přilepí" k sobě :-) Ale zase když budu sešněrovaná v korzetu, tak by mi nemusela spadnout, ne :-|
Odpovědět
de4ca: tam co jsem je kupovala já mají maximální velikost C, já mám Cčka a přišlo mi to jen tak tak, jako že ta nalepovačka je spíš menší. Já budu mít korzetové šaty, takže doufám, že to udrží, jinak třeba pod normální tričko by si to asi neriskla.
Odpovědět
Profilova fotka
Ještě takový blbý dotaz, nepotí se v tom ty prsa? A nemám prsa jedny z nejpevnějšík, myslíte, že by to šlo i tak? Určo někdena aukru třeba seženu vel. D. Spíše jsem sháněla korzetovou podprsenku, ale ta je problém sehnat v D-éčku :-(
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, já ji mám. A byl to bezva kauf...měla jsem ji na sobě všeho všudy 4x 8-( kupovala jsem ji v Tenezis, je taková silnější a dost těžká. Mám trojky, ale když ji nasadím, tak se prsa stáhnou sice k sobě, ale taky dost dolů...a co se týče toho pocení, tak hlavně kvůli tomu ji nenosím. Víc jak 3hodiny jsem ji nesnesla - prsa ůplně mokrá ]-( ale kámoška má tu stejnou, akorát v menší velikosti a chválí si ji...
Odpovědět
Profilova fotka
aha, tak ještě zkusím pohledat tu korzetovou 8-)
Odpovědět
Mám a nevyhovuje mi. Z boku dělá příšerný tvar prsou.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?