Sháním bílou podprsenku, máte tip na značku?

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím potřebuji poradit. Chci sehnat bílou podprsenku pod šaty (korzetové). Máte typ na nějakou dobrou značku, která nestojí 1500,- ale méně? Nechce se mi dát tolik jen za podprsenku. Navíc většina co jsem si zkoušela mi bez ramínek pořádně nedrží a padá. A když už drží, tak nemá žádný push-up efekt, který bych uvítala. Navíc ve většině prodejen se setkávám s tím, že mi chtějí vnutit podprsenky bez vycpání (to nutně potřebuji, aby mi hezky sedly šaty, jak mám malá prsa) a že si do nich mohu dát silikonové vycpávky...jenže když je do toho dám, tak se to posouvá a má to blbý tvar. Prosím o doporučení nějakých dobře sedících značek, které se běžně prodávají (a jaké jsou u nich běžné ceny). Moc děkuji!
Odpovědět
@janneys Ahoj :) Podprsenky vetsinou blbe sedi ponevac zeske si neumeji dobre vybrat svou velikost.Ja jsem teda narazila na fajn podprdu.Bouzel cena neco malo prez 1000Kc a barva telova.Ale je fakt ze drzi suprove a to jsem pred zrcadlem skakala asi 10 minut a ani se nehnula :) Je bez vycpavek ale nejsou treba takovej dekolt co dela tahle neudelaj ani vycpavky.Jsem ji kupovala na e shopu spravne podprsenky kdyz tak maji i obchod v Praze.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka11221 a můžu se zeptat na značku a typ? Já právě koukám po nějaké vycpané, protože mám šaty na zip a knoflíčky..a v dekoltu mi jsou větší, tak abych je zaplnila :-D Ale třeba by mohla mít ta značka i nějakou vycpanou :-)
Odpovědět
@janneys Taky mam takove a prez prsa mi byli krapek vetsi :) Znacka Ewa Michalak.Jinac je to klasicka bezraminkova podprda co ma takovej ten silikonovej prouzek,foto mam v albu.Se vyrabela i v bile mozna kdyby si zasla do prodejny tak by ji obednali teda jestli se jeste vyrabi.Na prodejne jsou moc mili i prez mail dobra komunikace.Jinac doporucuju vyzkouset ty jejich obvody jsou opravdu dost tesne tak aby ses na nem nepriskrtila :)
Odpovědět
Profilova fotka
Když na ní tak koukám, neodstává? Přece jen je dost vykrojená :-)
Odpovědět
Profilova fotka
http://www.astratex.cz/podprsenka-av6... já si na internetu objednala tuto sedí perfektně,mám do ní i vycpávky gelové,mám totiž taky dost malá prsa takže potřebuji "kouzelnou podprsenku" v obchodech mi žádná neseděla ,spíš mi byli i velký a ochota některých prodavaček no hrůza.V sobotu jedu na první zkoušení šatů tak pak uvidím jak sedne to šatů a jaký zázrak mi tam vykouzlí :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@daku2 jen se zeptám, jak to mají s číslováním? Vybírala jsi přímo podle jejich měřítka, nebo sis objednala svou obvyklou velikost?
Odpovědět
Profilova fotka
Já si kupovala v H&M a stála mě asi 350 Kč. Na svatbu super a včil ju nosím na plesy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
janneys no před časem jsem tu narazila na diskuzi jak si holky špatně kupují podprsenky,tak jsem se podle spravnapodprsenka.cz změřila skákla do obchodu pár jich vyzkoušela abych se ujistila. A sedí i podle jejich rozměrů.A líbí se mi že tam mají i menší objemy já potřebuju max70cm a v obchodech mají spíše 75 a to pak už nesedí i když je to jen 5cm.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, pokud byste měla některá zájem, asi budu prodávat svoji Victoria's secret multiway, dovezená z USA, sedí nádherně, obrovský push-up efekt, silikonové pásky aby líp držela, fakt nádherná, ale netrefila jsem velikost, je to 70B, ale košíčky tím,jak jsou tak hezky vyztužené,tak jsou menší a mně to dělá fakt mega výstřih,takže asi budu objednávat větší..kdyby měla některá z Vás zájem :-) Nechám za super cenu, je úplně nová!
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli se taky můžu přidat s radou, mrkni na stránky WWW:leontýna.cz/svatební spodní prádlo. Ja mám oblíbenou značku Sielei, nebo je tam bezramínková Wonderbra v sekci podprsenky /samodržící za 990kč tělová něbo černá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?