Punčochy

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, mám dilema jestli musí být punčochy pod svatební šaty. V létě bude určitě vedro a já nevím jestli když budu bez nich to neude společenské fopa. A když by bylo přeci jen lepší je mít tak jaké barvy ? Bílé , tělové ? Jak jste to měli vy ?
Odpovědět
@andokai ahoj, tohle se tady řeší každou chvíli. Z hlediska etikety to možná fopa je, když je nemáš, ale jinak by ses měla řídit podle toho, co chceš ty. Já je teda neměla ani koupené, vůbec jsem s nima nepočítala a jsem ráda, protože bych se v nich asi upekla ;-) Dala bych je na sebe jen v případě nutnosti, třeba kdybychom se brali v zimě a když už, tak jen tělové.
Odpovědět
@andokai ahoj, já mám koupené tělové bez špičky :) vzhledem k tomu, že mám vpředu krátké šaty, se budu líp cítit.. ale kdybych měla dlouhé šaty, tak je mi nějaké fopa putna :D co je komu do toho, co mám pod šatama :) rozhodni se podle toho, co ti vyhovuje :)
Odpovědět
Koupila jsem pro jistotu...mam telove samodrzky s bilou krajkou.
Odpovědět
Profilova fotka
@mataaa5 odkud prosím?
Odpovědět
Já se nechala díky stejnému dilematu ukecat na tělové samodržky. Mám je teda něco kousek nad kolena (čekala jsem, že budou výš, ale prý to tak snad nakonec má i být, či co) a když bude vedro, tak je sundám. Stály 160Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak mě ani nenapadlo že bych si pod šaty kde mi budou sotva vidět boty brala punčochy,v zimě bych to pochopila
Odpovědět
já mám krátké šaty a sehnala jsem samodržící punčochy s hodně nízkou gramáží (8 DEN) a jsou úplně lehoučké jak pavučinka. Akorát mám problém s velikostí, protože váhově spadám do menších a výškově do větších.
Odpovědět
@v_anilka Marks & Spencer, tuším 160,- Levnější jsem nikde neviděla, foto mám v albu.
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nad tim furt premyslim, nejradsi bych si je nebrala, mame svatbu pristi tyden, ale zas si rikam, ze na tech fotkach by to bylo videt.. Mam jedny, ale jsou mi na d kolena, tak jestli to neni blby..?
Odpovědět
já měla bílé samodržky (není v nich takvé teplo jako v kalsických punčocháhc) a už bych si je nekoupila - jedině tělovou barvu. ty bílé byly tak špinavý až to pěkný nebylo. Takže z praktického hlediska bych šla určitě do tělové barvy.
Odpovědět
Buď tenké (8 DEN) nebo zvážit síťované. A hlavně koupit 2 páry ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?