Podprsenka bez ramínek pro velká prsa

Poraďte, prosím :-) Mám prsa velikosti D ne zrovna ideálního tvaru a potřebuji podprsenku bez ramínek pod společenské šaty. Děkuji.
Odpovědět
@simonazana Ahoj, doporucju britsky e-shop bravissimo - koupila jsem si tam podprsenku bez raminek na svatbu (maji ji tam i v bile a telove barve) http://www.bravissimo.com/products/li... s moji velikosti 70F mam vzdycky problem najit pradlo a tenhle e-shop se mi hodne osvedcil. Ale pokud hledas kamenny obchod tak nevim, ja treba obcas zajdu do Marks & Spencer v Praze, tam maji taky vyber.
Odpovědět
Ahoj, díky za radu :-) Dívala jsem se a vypadá teo fakt dobře, ale trochu se bojím nakupovat podprsenku v e-shopu, protože nemám prsa zrovna ideální. Musím to zkusit. Marks & Spencer znám a mám i nějaký podprsenky, jsem s nima spokojená tak napůl.
Odpovědět
@simonazana Pokud si tam neco objednas a nebude to sedet, tak mam s vracenim zbozi hodne dobry zkusenosti - vrati ti penize na ucet dost rychle, akorat ale postovny pri vraceni platis ty.
Odpovědět
Krásnou bílou podprsenku bez ramínek jsem koupila v Timu. Mám 70E a málo co mi sedí, taky nemám zrovna ideální tvar prsou. Tahle mi sedí bezvadně a ani nebyla drahá.
Odpovědět
Profilova fotka
Za mě Lindex,mám 80E a sedí prfektně ;-)
Odpovědět
@simonazana Možná už máš vybráno, ale musím přispět svým tipem i pro ostatní. Měla jsem úplně stejný problém a sháněla podprsenku pro D prsa a našla na Václaváku v Debenhemsu, naproti Marks&Spencru.Maji tam spodní prádlo v prvním patře s velice ochotnou paní prodavačkou. Věnovala se mi doslova hodinu, prozkoušela jsem co se dalo a nakonec odešla s krásnou korzetovou podprsenkou bez ramínek (ivory s krajkou) a dvěma dalšími s ramínkama. Opravdu moc doporučuji, ten servis byl k nezaplacení..Jinak Marks&Spencer mají výběr hlavně s ramínkama. hodně štěstí :-)
Odpovědět
@artepka07 souhlas. Debenhams na vácalváku velmi doporučuji. Osobně jsem s DD měla také z Debenhams (jen z Irska).
Odpovědět
Profilova fotka
V Brně doporučuju Madam Podprsenku. Mají i e-shop ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@simonazana doporucuju určitě navštívit Správnou podprsenku, super výběr a vždycky se člověku věnují, klidně i hodinu ;)
Odpovědět
Profilova fotka
A nevěděli by jste něco v Ov?? :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky,dnes jsem zakoupila v Marks&Spencer podprsenku bez raminek 75E a sedí skvele,muzu se hybat,skakat,kdo vi co a ta se ani nehne! Za 799,-.. Neber to :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám 70 D, přemýšlela jsem, jestli si nepořídit podprsenku gelovou. Máte s tím některá zkušennost? Na svatbě budu mít korzet.
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?