Neviditelná nalepovací podprsenka - zkušenosti

Profilova fotka
Nevěsty, nemáte prosím zkušenost s tímto typem podprsenky? Mám vyhlídnuté šaty s V hlubokým výstřihem a odhalenými zády. Podpoří to trošku prsa (vel C) a hlavně, funguje to v letních měsících? Děkuji moc za rady https://neviditelnapodprsenka.cz/prod...
Odpovědět
Ty vole ... Ježiš pardon, ale taková cena?! Já to teď kupovala z Aliexpressu, tři páry za necelých 50 korun :-D ... Ufff :-D.
Odpovědět
Profilova fotka
Přesně tak, taky jsem ji kupovala ze zvědavosti na Aliexpressu za pár korun. S funkčností bohužel neporadím, na moje F/G to nestačí :D
Odpovědět
@nicorodriguez můžu poprosit odkaz? 😊
Odpovědět
Profilova fotka
@vendy_83 Ja teda nedisponuju nicim velkym, kazdopadne tuhle pseudopodprsenku fakt nedoporucuju, krom toho, ze po druhe aplikaci jde to lepidlo do haje, tak to ve skutecnosti vubec nevypada jako v reklamach. To uz je lepsi jit nahore bez, pripadne si jen prelepit stitkem bradavky, aby neprosvitaly, nebo se v zime nespicately pod latkou. Imho, kdyz to videl manzel, tak neprojevoval zadne velke nadseni a ja projevovala jeste mensi, kdyz jsem to odlepovala. Neni to sexy pohled a nic, co bych chtela delat o svatebni noci.
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa děkuji za názor :-)ty jsi měla tuto drahou nebo z Ali? Šaty nemám korzetové, tak nejsou ta prsa tak pevná jako od Pamelly :-)....nerada bych pohoršovala :-)
Odpovědět
Zkušenosti bohužel nemám, já to budu řešit tak, že si košíčky od podprsenky (velikost D) nechám našít do šatů, aby všechno drželo, kde má. Nicméně šaty mám koupené a nikoliv půjčené.
Odpovědět
mela jsem na maturitaku a nedoporucuji, zacnes se potit a zklouzne to, mela jsem v satech nasitou push upku
Odpovědět
Profilova fotka
Taky nedoporučuju...nebyla jsem schopna to nalepit aby ty prsa byly v nejakem normalnim tvaru...
Odpovědět
Profilova fotka
@susieanne já mám taky koupené šaty, ale netuším, zda by mi ten salon do těch mých ještě něco všil, už tam nějaká výztuž-košíčky jsou, nevím, zda by mi to do takových švadleny našily. Podotýkám, prsa se trošku ještě zvednou - mám dlouhá ramínka a když mi je jakoby zkrátila, tak se ta prsa trošku zvedla.
Odpovědět
Profilova fotka
@vendy_83 mela jsem tu levnou, nicmene v porovnani s jinymi vecmi si myslim, ze vsechny tyhle ptakoviny ve finale vyrabi jedna fabrika, jen nejaky dostaniu patinu luxusu a nejaky se prodaj na Ali. Jinak ted vystrih je krasnej. Mozna spis nez podprdu bych resila oboustranou intimi pasku, aby sis dekolt prilepila tam kde ho chces a pri ohnuti se ti nezkrabatila latka, pripadne neco nevykouklo vic, nez ma :)
Odpovědět
Profilova fotka
Nosim ji uz kolik let na plesy. Mam od vietnamcu za 49,-. Prsa vel. B udrzi. Neodlepuje se, ale musis se pred tim nalepenim umyt mydlem a pak nepouzivat zadny krem.
Odpovědět
Profilova fotka
Holky, mockrát vám děkuji, jste zlaté. Vyzkouším obojí....mám na to ještě pár měsíců. @amazonkaaa oboustranná intimní páska - kde se to kupuje? To je spešl na přilepení prsou k šatům? Děkuji
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@vendy_83 Ja to koupila normalne v lingerii. Myslim, ze ji maji ve Spravne podprsence taky. Jestli jsi z Prahy, maji obchudek na Palmovce a na Jiriho z Podebrad, novy je ted v Jihlave.
Odpovědět
Profilova fotka
@amazonkaaa tak tu značku vůbec neznám. Z Prahy nejsem, prošmejdím net :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vendy_83 Neni to znacka, je to obchod. Znacky maji ruzne, nejopevovanejsi je asi Panache, nicmene, kdybys mela cestu, pracuji tam super holky, ktere s vyberem te spravne pidprsenky skutecne pomuzou, poradej... A maji i stranky, takze s vyhledavanim problem nit nebudes ;)
Odpovědět
@nicorodriguez no a drží ti dobře?
Odpovědět
@jajinka2019 Stále nezkuseno :).
Odpovědět
@jajinka2019 , @vendy_83 holky nalepovačku nedoporučuji, bohužel :/ měla jsem jí loni na svatbě pod společenské šaty a hrůza.. když se to dobře nalepí, prsa to udělá krásný, tojo :D Ale stačí se jen trochu zpotit a podprsenka začne klouzat.. vydržela mi asi hodinu, pak jsem musela vzít přítele stranou za strom aby hlídal a já si jí mohla v klidu přelepit :D klouzala strašně. A to jsem měla z kamenného obchodu asi za 500. A známá jí měla na své svatbě pod korzetovkama a jak se jí začala po pár hodinách odlepovat, posunula se jí až do výstřihu a vylezla jí přímo při vycházení z kostela..
Odpovědět
a ještě abych doplnila, ničím jsem namazaná nebyla, přesně kvůli tomu, aby se neodlepila. A stejně :D já bych to neriskovala.
Odpovědět
Profilova fotka
No, tak to bude ještě oříšek, jak to vyřešit, aby výstřih vypadal lichotivěji :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Něco mi dnes přišlo z Ali, tak o víku pozkouším :-)
Odpovědět
Profilova fotka
holky a fungují aspoň ty nálepky na bradavky? mám takové ty šaty co se dají zavazat několika zpusoby, ale podprda se pod to nenosí..A nepatřím zrovna mezi ty celebrity co se i na plese "chlubí" bradavkama tvarujícíma se pod šatama :-D
Odpovědět
@pennya pro tyhle případy jsem slysela ze staci bradavky prelepit naplasti, nemely by jit videt
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Ahoji, já to viděla na insta u jedné holčiny na ig, a lepila si prsa obyč tejpou z dm. Právě že mám svatební šaty taky s holými zády a ještě výstřihem, tak jsem to chtěla zkusit, abych na svatbu věděla co a jak. Tejpu sem koupila v lékárně (levnější než boobie tapes a nevím jaký to může být rozdíl?) a výsledek super. Drželo to celý den úplně v pohodě, a to jsem byla mezi lidmi, spotila sem se, i koncert to udrželo. Prsa mám C/D. Jen je potřeba to před svatbou vypilovat, první lepení bylo hoodně velká spotřeba pásky 🙂
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?