Mám si vzít v červenci pod svatební šaty punčochy?

Zdravím všechny, a chci se optat. Svatbu máme v červenci. Mám si pod šaty vzít samodržící punčocháče? Já jsem původně chtěla jít na boso, ale když tady tak prohlížím fotky, tak je více méně každá druhá má. Tak nevím, nechce se mi v létě zrovna 2x pařit v punčochách. Jak to řešíte vy?
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Já punčochy mít určitě nebudu. Pod tou sukní je už tak dost horko a navíc budu mít boty s otevřenou špičkou.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja si je brat urcite budu. tak nejak mi to prijde elegantnejsi i kvuli botam nez na boso... i kdyz chapu ze muze byt poradne verdo.. my mame v srpnu tak uz mozna bude trochu chladneji... asi spis zalezi vazne na tobe.
Odpovědět
No holky, asi to udělám tak, že si je pořídím a podle toho jaký ten den bude počasí si je obleču. ještě tedy musím zvážit, jestli bílé nebo ivory k šatům.
Odpovědět
@petahor Svatbu máme v červnu a jestli bude teplo, tak půjdu naboso a v opačném případě budu mít samodržky. ;-)
Odpovědět
@michaela___ Také bych to tak viděla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
nebudem si brať pančuchy, mám 12 vrstiev spodnice a otvorené sandály (módne faux pas tohto druhu nemusím), + dusila by som sa vo vlastnej šťave a pančuchy by mi vydržali do prvého tanca, kde by mi ich priateľ umne roztrhol :-S ...naopak, ak by som mala topánky s uzavretou špicou, určite by som ich nepchala na bosú nohu a siahla by som po samodržiacich pančuchách :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petahor svatbu jsme měli koncem srpna, bylo teplo tak akorát (žádné horko, ani zima), měla jsem uzavřené boty, ale punčocháče jsem si stejně nevzala. Už takhle mi boty trochu padaly,mít punčocháče, tak z nich vypadnu zaručeně :-D kdyžtak si punčochy kup a pak se rozhodneš podle počasí, to je asi nejlepší řešení :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petahor Ja byla za puncochy nakonec vdecna, protoze byla zima. Prece jenom je rozdil, kdyz je venku 30st nebo jenom 15st, coz muze nastat i v cervenci, kdyz nebude hezky. Takze si puncochy kup a budes mit jistotu, ze bude vedro :-) jinak ani otevrene spicky bot nejsou prekazkou pro puncochy, protoze se prodavaji puncochy/puncochace bez spicek.
Odpovědět
Profilova fotka
já je mít asi budu, v červnu sice asi bude teplo, ale na fotkách to pak lépe vypadá co jsem viděla a přeci jen - sundávání podvazku zuby ženichem - nerada bych aby mě kousl :-D takhle bude vědět že už nemůže - že tam je punčocha :-D :-D :-D
Odpovědět
@petahor Holky prosím jakou mám zvolit barvu prádla pod šaty ivory....bílou nebo šampaň? Ivory v tom typu nevyrábí...:-(
Odpovědět
Bílou . Šampaň může mí několik odstínů a pokud se netrefíte, může to vypadat nedobře.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja puncochy taky urcite mit nebudu.Za prve se mi to nelibi a myslim si,ze bez nich to vypada prirozeneji a za druhe bych vyklouzla z bot :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Já teď přemejšlím, jak je to u krátkých šatů :-/ na obřad asi něco budu muset mít, pak si je podle počasí sundám. Ale řeším, jak s odstínem. Připadá mi, že ať mám na sobě jakýkoliv silonky, tak maj pěkně hnusnej a nepřirozenej odstín :-| a pokud bych chtěla samodržky, tak se obávám, že ty se nějaký přijatelný budou shánět ještě hůř :-| nevíte jak je to se silonkami ve spreji?
Odpovědět
Já si je brát nechci. Nesnáším je. Všechny mi kloužou. Nechci si to celý den popotahovat. Navíc pod dlouhou sukní to stejně nebude vidět.
Odpovědět
Já si je vezmu na obřad, hostinu a focení.. a potom na oslavu už si je sundám, pokud bude teplo. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My měli svatbu v červnu a samodržící punčochy jsem určitě měla ;) V těch se totiž určitě pařit nebudeš. Měla jsem je na obřad, focení a během hostiny jsem je pak sundala.
Odpovědět
Ne. Proč dělat věci jenom proto, že to dělá každá druhá??
Odpovědět
Profilova fotka
Žena by nikdy neměla jít do společnosti bez punčoch. Zásady společenského chování ... dámy :-)
Odpovědět
tak nakonec jsem prolezla internet a asi si někde seženu ty úplně tenoulinké silonky (5, max 10 DEN), které hodně splynou s kůží a téměř nejsou vidět. Mají je i jako samodržky, tak uvidím :-)
Odpovědět
My máme svatbu 14.6. a punčocháče URČITĚ NE! :-)
Odpovědět
@petahor Podle zásad společenského chování by žena neměla jít do lepší společnosti bez punčoch. Já jsem se ale rozhodla jako většina tady: pořídím si je, ale pokud bude vedro, tak na to kašlu. Ve svůj svatební den chci být co nejvíc v pohodě. Už takhle mi stačí, že budu mít těžké šaty, spodnici, vysoké boty a kytici a ještě se ve vedru potit v punčochách...ne děkuji, to radši oželím společenská pravidla než řešit zpocené nohy a klouzající boty :-D
Odpovědět
Profilova fotka
dali by ste si do takýchto sandálov pančuchy?
Odpovědět
@trilien Do otevřených bot se nenosí.
Odpovědět
Profilova fotka
@gracinka7 ja som tu písala, že si nedávam pančuchy :-), ale keďže tu pár ľudí tvrdí, že treba kúpiť pančuchy s otvorenou špicou, alebo že to patrí k bontónu (na nikoho nemierim osobne, ani nechcem nikoho uraziť, alebo sa ho dotknúť), len chcem ukázať, že existuje obuv, kde to veľmi pekne vyzerať nebude
Odpovědět
Profilova fotka
Tak do takových bot určitě punčochy ne.Opravdu by to moc hezky nevypadalo.A jak tu někdo psal,že do společnosti by se silonky měly brát,tak svatba je přece "vybraná" společnost.Jsou to lidé,které si vybereme,že chceme aby na té svatbě byli...A myslím,že tim lidem je jedno,jestli má nevěsta punčochy nebo ne.A navíc si myslim,že by si nevěsta měla brát to,co jí je pohodlné a ne jen proto,že bude ve společnosti...Přece jenom v tom bude téměř celý den ;-)
Odpovědět
Tak já budu mít tyhle botky. Chtěla jsem s otevřenou špičkou, ale ty co se mi líbily už neměly. Myslím, že v těhlech by punčochy vypadaly u dobře, ale jak už jsem tady psala. Také budu volit podle toho jaké bude počasí ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@katis6. Tělová není nikdy vidět,je to ideál pod všechny světlé odstíny :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@katis6. Tělová není nikdy vidět,je to ideál pod všechny světlé odstíny :-) @katis6
Odpovědět
Jj, do otevřených bot punčocháče nee! :-) A i to je důvod, proč já punčocháče mít nebudu :-)
Odpovědět
Měla jsem krátké šaty, svatbu v parfém srpnu a punčochy by mě nikdy nenapadlo si vzít:) takže za mě nemusíš;)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?