Jaká značka punčoch "samodržek" opravdu drží? :)

Profilova fotka
Ahoj holky...Máte zkušenosti se samodržkami?Chtěla bych je na svatbu radši než silonky-ty moc nemusím..ale bojím se , aby mi neslejzaly dolů-už jsem takové právě taky měla..doporučíte mi nějakou značku?moc děkuji:)
Odpovědět
Ahoj! Já se chystám mít na sobě punčochy Calzedonia a při zkoušce držely perfektně, tak doufám, že to tak bude i o svatebním dni :-) Prostě je zatím můžu doporučit, příjemně mě překvapilo, jak se ani nehnou.
Odpovědět
Profilova fotka
Teda zatím jesem na žádné takové co by vyloženě nedržely nenarazila-klasické silonky vůbec nenosím. Nejspokojenější jsem se značkou Consay z tesca a dřív bývaly dobré i ty F&F, ale poslední dobou narážím jen na lesklé a ty nesnáším vypadá to jak pro ku*vu :-) Ještě značka Aries-ty mám z běžného punčochového zboží, nejmíň spokojená jsem byla s Belindou-ty byly paradoxně nejdražší :-) Já bych spíš potřebovala nějaké extra světlé, neb většina tělových je na mě moc tmavá a už dlouho jsem na žádné nenarazila, tak asi budu muset zajít do té Calzedonie-moje poslední záchrana :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já nosím samodržky od Bellindy a nikdy jsem s nimi problém neměla.
Odpovědět
Profilova fotka
Já mám nejlepší zkušenosti se samodržkami DIM a pro @melme - taky nesnáším příliš lesklé a příliš tmavé punčochy a u DIM mají krásné jemné světlé skutečně tělové a ne hnědé ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@neftys75 Tak ty jsem ještě nezkoušela. Skočím u nás do obchodu, prádlo DIM tam mají tak snad i punčochy. Díky za tip :-)
Odpovědět
Profilova fotka
děkuji za tipy holky:))
Odpovědět
Profilova fotka
já vyzkoušela značku "ela" a taky dobrý
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem kdysi zcela náhodou koupila něco od Calzedonie. zrovna jsem šla okolo a padaly mi moje "samodržky" :-D A já se zoufale snažila si je nenápadně natahovta zpět. Sice jsem omdlela nad cenou, ale vážně držely
Odpovědět
Souhlasím s tím že Bellinda je k ničemu, ale třeba mají více druhu samodržek a já narazila zrovna na blbé. Po deseti minutách na plese jsem se musela jít převlíct do normálních punčoch
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
já sem měla Marsk and spencer, mají hodně široký ten gelový proužek, takže i na širší stehna drží dobře...
Odpovědět
Profilova fotka
Já kupuji jedině Calzedonia, drží perfektně.
Odpovědět
taktéž Calzedonia - spokojenost
Odpovědět
Článek se načítá
Na stránkách je v nabídce svatební prádlo, noční košilky a super korzet. Jsou to outlety, slevy jsou skvělé. http://www.dogala.cz/luciana/obchod
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?