Fotky z příprav v prádle

Holky, plánujete někdo nafotit i nějakou boudoir fotečku v prádle během příprav? Máte inspiraci? Googlim a moc jsem toho decentního, ne erotického, ale elegantního nenašla... :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus pinterest a hledat wedding boudoir, ja toho vzdy najdu :-) Ja mam v planu jit spis pred svatbou neco nafotit nez v prubehu priprav
Odpovědět
Já pár pěkných fotek během příprav v prádle mám, ale předem jsem si to nijak nepřipravovala. Jinak ale doporučuju pinterest, je tam plno pěkných fotek.
Odpovědět
Profilova fotka
já určitě ne :-D to by asi nebyly uplně hezký fotky :-D každopádně se mi takový fotky moc líbí, kdyby moje tělo netrpělo mírnou nadváhou, jdu do toho :-D takže držím palce a ráda kouknu na fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkuste čerpat inspiraci od malířů, to jsou skutečně kvalitní práce a kolikrát několik let promýšlená kompozice. Osobně třeba miluji tento obraz, myslím, že je pro budoir použitelný, když se trochu přepracuje: http://www.wikiart.org/en/diego-velaz... Jinak, ty fotky, které tu posíláte jsou většinou z ateliéru. Pokud chcete mít takové snímky, je třeba tomu obětovat čas v podobě přejezdu. Za určitých podmínek možné udělat budoir i doma, ale musíte se tomu trochu přizpůsobit. Problém dělá červená barva (působí to potom trochu lacině) a potom některé barvy na stěnách (většinou oranžová a zelená), protože se odráží na kůži, a pak to nevypadá moc dobře.
Odpovědět
Tak koukam, ze jsem si to predstavovala jak hurvinek valku. Na atelier cas urcite mit nebudu :-(
Odpovědět
@huwik budu mit pripravy v hotelovem pokoji...je svetly, s velkym oknem...zadna cervena... tak snad jedna fotecka by se stihla u priprav...doufam
Odpovědět
Co zluta barva? http://aff.bstatic.com/images/hotel/m...
Odpovědět
Mne by se líbila tahle. Ale nevím, zda ji budu realizovat, snoubenec o to moc nestojí... možná si ji nechám udělat jen pro sebe :)
Odpovědět
Hned jsem si vzpomněla na jednu krásnou loňskou svatbu nevěsty @klara1188 ale nevím, jestli to pro tebe bude decentní a elegantní.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?