65F - samodržící podprsenka, Praha

Profilova fotka
Ahoj holky, prosím o radu, už jsem zoufalá :( Kde koupit samodržící podprsenku (nebo s odepínacími ramínky) ve velikosti 65F? Zkoušela jsem si ve správné podprsence, tam měli jedinou, ale stála 2400, což se mi za ní úplně dát nechce... Máte někdo tip na dobrý obchod? Díky moc
Odpovědět
:-| mám stejný problém - 65E, na běžné nošení kupuju v Marks&Spencer 70D - sedí mi taky, když si utáhnu na nejmenší obvod... Pokud seženeš, určitě dej vědět kde. Levnější by bylo objednat ze zahraničí, ale zrovna podprsenku si bez vyzkoušení netroufám.
Odpovědět
Ahoj, z kamenných možná Braexpert ve Vodičkově. Nebo zkusit najít na netu tu, co sis zkoušela-třeba na brastop.com. Já mám wonderbra ultimate strapless a drží dobře, ale po celodenním nošení mám puchýřky. A číslování má wonderbra trochu jiné.
Odpovědět
Profilova fotka
@l_fifi A ta wonderbra, hodí se i pod hladké šaty? Mrknu do tý Braexpert, zkusím už fakt všechno... @shigella No já bych si to právě taky chtěla vyzkoušet a koupit. Proto hledám kamennou prodejnu...
Odpovědět
Profilova fotka
@l_fifi @janenina Taky mám políčena na Wonderbru Ultimate Strapless, dle mých info by ji měli mít třeba v Debenhams nebo v My (ještě jsem tam ale nebyla). Vyrábí se v různých variantách, včetně hladké tělové, která by byla pod šaty ideální. Tak snad ji budou mít http://www.debenhams.com/webapp/wcs/s... http://www.debenhams.com/webapp/wcs/s...
Odpovědět
Profilova fotka
@poinsettia super,diky moc,zkusim zajit do debenhamsu a do my :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@janenina Tak pak dej vědět, jak a kde jsi pochodila ;-)
Odpovědět
Zkus se podivat na MarkSpencer v Palladiu nebo na Vaclavaku. Tam maji i takovehle velikosti. Jen maji trosku posunute cislovani kvuli prevodu na britske cislovani. 65 je u.nich 30 a F muze byt E, chce to zkusit vice kosicku nekdy. Ceny do 1000,- Kc
Odpovědět
Ahoj, doporučuji tuto podprsenku, sama jí mám v 65C a je úžasná ( mám jí asi tři roky a ještě slouží, ač je zašedlá, je neskutečně pohodlná). http://www.amoresa.cz/podprsenka-605-...
Odpovědět
@klaralukas2008 teda, díky moc, to vypadá skvěle a velikost 65E za takovou cenu!! To je sen.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, v Praze vás pošlu do Lindexu. Tam mají jak tu samodržící nalepovací, tak klasickou co drží bez ramínek. Obvody mi přijdou malinko užší než u jiných a ani po letech mi nepovolily, takže jestli běžně nosíš 65F, klidně zkus i 70E. Taky mám od nich podle střihu rozdílné velikosti, každá sedne trochu jinak. Posprsenky tam seženete do 700,- :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@anyik Díky moc, skočím se tam podívat :) už jsem koukala na jejich stránky a našla jsem tam jednu 70E, což mě mile překvapilo :) tak snad už konečně seženu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@anyik Mají i větší velkosti?Mám 95 F
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@janenina To jsi měla ve Správné podprsence doopravdy smůlu - většinou toho mívají víc a takhle drahé tam bývají podprsenky spíš jen výjimečně. Na které pobočce jsi byla? Dál ještě mívají v Caresse a BraExpertu. Popřípadě můžeš zkusit velikost 70E, ta je sehnatelnější - samodržící podprsenky někdy mívají opravdu extrémně pevné obvody, takže by to mohlo sedět. Nebo le Chaton, ale na jejich rady bych v poslední době už raději moc nespoléhala.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
@shortslimandcurvy u bezramínkové bych větší obvod nedoporučovala, nedrží pak tak, jak má. Hodně pevné obvody a krásné bezramínkové podprsenky má Ewa Michalak, mám jednu z Caresse už přes dva roky a drží výborně. Stála něco málo přes tisícovku, už si nepamatuju přesně.
Odpovědět
Bezramínkovou bych koupila jedině od Ewy Michalak, někde na Vinohradech to mají i v kamenné prodejně. Ale Ewa je to nejlepší, co si můžeš koupit. Případně koukni na vinted, jestli někdo neprodává po svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus jeste Caresse. Taky v Praze ;)
Odpovědět
Ahoj, já jsem si objednávala posprsenku Wonderbra z internetu obchod správná podprsenka, ale mají ji na více internetových stránkách. A podprsenka opravdu hodně dobře drží. Mám velikost 85 G a prsa drží lépe než podprsenka s ramínkama. Tak zkuste hledat. Dala jsem za ní 1400.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?