Hodí se tyhle náušnice a náhrdelník k mým šatům?

Ahoj, dnes jsem objevila tuhle sadu http://www.fler.cz/zbozi/bila-perlet-... a moc se mi líbí. Ale váhám, jestli se hodí k mým šatům http://www.beremese.cz/blog/elineckaa... . Jestli to není moc výrazné a nechtělo by to radši něco jemnějšího.. Co myslíte?
Odpovědět
@elineckaaa Mně se to zdá opravdu moc masívní. Chtělo by to něco podstatně drobnějšího.
Odpovědět
Myslím, že by to bylo moc. Šaty máš zdobené tak by to chtělo jemnější sadu, nebo výrazné náušnice a bez náhrdelníku.
Odpovědět
Máte pravdu, díky za názor. Tak nějak jsem si to myslela, ale ještě jsem se zeptala, protože fakt se mi ty šperky moc líbí.. Jdu hledat dál, už mi moc času nezbývá, nadávám si, že to řeším na poslední chvíli :-)
Odpovědět
A co jeden z těchto dvou? Účes budu mít v podstatě dost podobný, prostě jen natočené vlasy na jednu stranu
Odpovědět
Profilova fotka
Měla jsem trošku jinou sadu (čelenka, náhrfelník, náušnice a náramek - není na fotce vidět) od stejné paní z Fleru a vypadalo to takto...
Odpovědět
Profilova fotka
Toto je má sada http://www.fler.cz/zbozi/svatebni-sad... Náušnice jsme měla ty malé kytičky.
Odpovědět
@sarrita Krásné, ta paní má fakt úžasné věci. Objevila jsem ji již před časem a byla jsem rozhodnutá objednat něco od ní. Ale čím dál víc docházím k závěru, že to asi nebude ono.. Že se to k mým šatům nehodí, tak hledám něco jemnějšího, ale zatím jsem nic vhodného neobjevila.. Mají úžasné věci, ale prostě mám pocit, že to pořád není ono..
Odpovědět
Profilova fotka
@radkaja @roseofnight souhlasím s holkama...chce to něco jemnějšího :)
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa jeste bych chvilku hledala, nejak se mi to nehodi k tem satum. Mozna bych zvolila jen nausnice. Jeste se te zeptam, budes mit hodinky? Jsou totiz zlate a tyhle sperky mas do stribrna - o vikendu jsem neco takoveho videla a uplne se mi to nelibilo, ale je to mozna tim, ze obecne se mi nelibi kombinace zluteho a bileho zlata :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@elineckaaa Já byla s výběrem doplňků naprosto spokojená. Myslím že nijak nenarušovaly šaty a ani to nebylo moc přezdobené. Štrasové náhrdelníky apod. jsou pěkné, ale připadá mi to spíše na ples. Ke Tvým šatům by mi pasovalo možná i tohle http://www.fler.cz/zbozi/sampan-v-bil... ;-) Je to jemné a neokoukané.
Odpovědět
Tak už jsem dneska něco koupila, fotky jsem přidala do alba. Co myslíte? Bude se to hodit? Já si myslím, že by mohlo, přijde mi to takové sice výrazné, ale zároveń decentní a jemné.. http://www.beremese.cz/blog/elineckaa...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?