Co za šperky ke korzetu zdobenýmu perlami? :(

Profilova fotka
Ahojte nevěstinky, co myslíte že by se hodilo k těmhle šatům za šperky? Chc jen podotknut že mašle bude možná ve stříbrné barvě. Korzet má aplikaci jakoby perel, ale perly se mi absolutně nelíbí, takže žádné perlové náunice ani náhrdelnky nechci =-) Uvažovala jsem nad výraznýa náušnicema, visacíma, a nebo kulaté náušnice jako je ta brožka v mašli a korunku do vlasů, a na krk už nic. Tím že je tam ta mašle mě omezuje v rozhodování aby to neylo přeplácané.. Budu mít dlouhý závoj.
Odpovědět
Kulaté jako je ta brož, to se bude skvěle doplňovat :-) podle mě
Odpovědět
Profilova fotka
na krk nic, delsi stribrne nausnice ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Perly se mi nikdy moc nelíbily. Kamarádka si vybrala šaty, kde nakonec perly má a na krk jsme vybraly perličky na silonu, který nejde vidět, takže to vypadá fakt super. Docela mě to nadchlo, není jich moc, jen pár a přesto jsou skvělým doplňkem. Možná to chce přímo zkusit k těm šatům :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ty perly na silonu jsem zkusila, ale působily jemným dojmem, a já chci být více moderní než samá romantika :-. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na první pohled bych Vám taky doporučila jednoduché šperky s perlami, ale když říkáte, že je nechcete.. ;-) Nevím, jakou budete mít korunku, ale visací náušnice zdobené zirkony Vám nabídnout mohu. Pokud bude korunka decentní, možná byste mohla použít i jednoduchou soupravu přívěsku a náušnic s kameny. (Veškeré šperky u nás jsou stříbrné, takže je užijete ještě dlouhá léta..)
Odpovědět
Profilova fotka
Jestliže opravdu nechceš perličky, tak bych volila něco do stylu té brože.
Odpovědět
Profilova fotka
Perličky jsou momentálně dost trendy, ty na silonu ale určitě ne, to vypadá dost lacině a na svatbu se moc nehodí... vše z fotek lze udělat v bílé či spoustu jiných barev....
Odpovědět
Profilova fotka
Šaty na obrázku bych doplnila pouze výraznějšími naušnicemi ve stříbrné barvě, které by tvarově ladily se šperkem na šatech. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?