Brno - kde koupit hezké šperky na svatbu

Ahoj, poradíte, kde v Brně sehnat hezké šperky na svatbu? Nevím jestli chodit do svatebních salónů nebo spíš navštívit nějaký obchod s kvalitní bižuterii, ale jaký? díky
Odpovědět
Profilova fotka
V rozkvětu v prizemi je bižuterie Zemanek. Me se tam moc libilo hned nekolik nausnic... Pak Biju Briggite-uzasne náušnice. Pro me ale krapet drazsi. Nakonec jsem si koupila krasne u tamanu-presne takove jsem hledala a nasla jsem je tam. Hodne podobne meli v tom Biju, ale staly 900, ty moje za 90kc. A na ten jeden den... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ja mam saty z Elu a tam me teda nausnice vůbec nezaujaly :-(
Odpovědět
Díky za radu, zkusim se podívat do té bižuterie Zemanek
Odpovědět
Ahoj, já jsem nedávno kupovala celkem pěkné náušnice a prstýenk tady: http://www.klemantis.cz/ Není to sice Brno, ale je to e-shop, tak myslím, že by s tím neměl být problém, pokud tě tam něco zaujme :)
Odpovědět
@veruszack Já odtama měla kdysi šaty a když na to vzpomínám, do jaké hrůzy jsem se to dala přemluvit, tak bych si nejradši nafackovala:) Zpětně musím uznat, že byly vážně ošklivé, ale prodavačka přesvědčivá a já mladá a blbá :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla své služby, jsem šperkařka z Brna, tvořím i přímo na zakázku, můžeme se spolu sejít a domluvit na Vaší představě. :) Přinesla bych i ukázku své práce spolu se svatební kolekcí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Zkus se podívat na http://www.beadforum.cz/viewtopic.php... je tam moc pěkných stříbrných šperků, možná se ti něco zalíbí. Já osobně preferuji stříbro před zlatem, ale záleží co se líbí víc tobě
Odpovědět
Zdravím! Sháním náhrdelník na svatbu. Prohlédla jsem si Vámi doporučené e-shopy, ale nejvíc mě zaujaly šperky tady: http://www.dioart.cz/sperky-a-moda/na... Znáte někdo tento e-shop? Máte s ním nějaké zkušenosti? Miluju umění a design, takže mi nevadí si připlatit :) Díky za případné odpovědi :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?