Společná rozlučka se slobodou nevěsty a ženicha

Profilova fotka
Ahoj všem, jdu si pro radu... kamarádka se bude vdávat a chtějí společnou rozlučku se ženichem. Už je pronajatá chata pro celou bandu kámošů a já si teď lámu hlavu s nějakým programem pro nastávající. Máte prosím nějaké typy na hry pro budoucí manžele, čili pro pár? Díky všem za podněty :-)
Odpovědět
Za mne teda spolecna rozlucka neni idealni reseni, ale kdyz rikas ze je pronajata chata tak bych vymyslela nejakou bojovku, nejakou trasu kdy zenichova parta bude stopovat nevestinu a po ceste plnit ruzne ukoly..udelala grilovacku a dal to neresila. Byla jsem na podobne rozlucce kde to meli spolecne teda bez prespani a zenichovi tam prijela stripterka a nevesta se tam z toho zhroutila...a pak na svatbe se akorat rozezrvala na ty kteri tu devcicu objednali, takze svatba zkazena
Odpovědět
Profilova fotka
U nas na jizni Morave naprosto bezna vec- rika se tomu svica. Je tam jidlo, alkohol a kamaradi vetsinou delaji nejakou srandu pro snoubence - plni ukoly, nejaka draha je bo neco takoveho😊 nebo tam je nejaka scenka, ktera se snoubenci nejak souvisi. Byla jsem na hodnech svicich a bylo to super😊 My ale treba svicu delat nebudem, budeme delat grilovani po svatbe pro kamarady, kteri se nevlezou na svatbu. A k te stripterce.Pozvat mne nebo priteli stripterku, at uz na spolecnou nebo samostatnou rozlucku, tak na svatbu nejde. A to bez pardonu.
Odpovědět
Profilova fotka
@peggynka45 Ale jak to tak čtu, tak to nebyl problém v tom, že to byla společná rozlučka, ale v tom, že byli organizátoři dost natvrdlí, pozvat striptérku na společnou rozlučku, to je fakt známka slabomyslnosti (ještě tak leda po předchozí domluvě s nevěstou, ale takhle...). Jinak my jsme měli takový kompromis, máme totiž většinu kamarádů společných, takže z pátku na sobotu jsme trávili čas rozdělení klasicky na "holčičí skupinku" se mnou a "klučičí skupinku" s mužem, v průběhu soboty pak kluci dorazili za námi a zbytek jsme pařili společně. :-)
Odpovědět
Jsem take z Moravy a meli jsme svicu. A hodne jsem jicb absolvovala a na zadne jsem scenky, hry, ukoly atd nevidela. Proste to byla vzdy velka party s hromadou alkoholu, lidi a zabavy. Takze bych se informovala, zda snoubenci o tuto formu stoji. Stejne jako svatba, tak ani rozlucka neni divadlo a nekdo treba o organizaci nemusi stat
Odpovědět
Profilova fotka
Jeee holky moc děkuji za reakce. Právě že nevěsta projevila zájem, že by jsme pro ně něco mohli/měli zorganizovat (nějaké hry). Bojovka zní docela vtipně, ale nikdo z nás to tam nezná, uvidíme, jak by to šlo operativně vyřešit na místě :-) Stejně tak rozdělení na kluky a holky není úplně reálné, protože budeme na pronajaté chatě všichni pá-ne. Zase nechceme úplně nikomu nic z pozvaných nařizovat, že v tolik a v tolik se bude dělat tohle a tamto. Spíš nějakou nenásilnou vtipnou formu her, do kterých by se pak mohli zapojit klidně všichni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?