Rozlučka se svobodou . . . . . .

Profilova fotka
Ahoj holky, můžete mi poradit . . . . co dát do krabičky pro nastávající nevěstu . . . . . ..prosím o nápady!!!
Odpovědět
Ma to byt vtipne nebo prakticke? Ja budu v krabicce mit osvezujici termalni vodu na oblicej ve spreji avene, kdybych padala vedrem, mentolovy bonbony kvuli dechu, papirove kapesnicky, vlhcene ubrousky, rtenku, se kterou budu nalicena, malicky krem na ruce ( mam je neustale suche a vadi mi to). Mozna jeste neco, ale zatim nevim.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já měla rozlučku se svobodou minulý týden... Měly jsme to všechno ve vtipném duchu... Na začátku dne (jely jsme na jižní Moravu za vínem) jsem dostala tričko s nápisem nevěsta a malou kabelku s kapesníčky, sáčkem pro případ zvracení, cigarety (kdy hodně piju, zapálím si :D ). Následně pak klasicky takový ten závojík, co jsem měla celý den na hlavě. A večer, když už jsme byly všechny opilé, jsem dostala kufřík s dalšíma blbůstkama... puzzle pro nudu na mateřské, plakát Brada Pitta (pubertální idol), mega bombarďáky pro svatební noc :D, plyšová pouta ,,aby manžel nezdrhal do hospody´´ a tak :-)
Odpovědět
@cokoladovakocka tohle na rozlučku?
Odpovědět
@mpbg ja to pochopila tak, ze ji to chcete dat jako darek :) neco, co opravdu pouzije, takovou KPZ na svatbu. Promin, nedoslo mi, ze to myslis jinak.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?