Pozvu lidi na rozlučku se svobodou, ne na hostinu. Blbé?

Profilova fotka
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, co si myslite o rozlucce se svobodou a pozvanych kamaradkach? Jde mi o to, ze kvuli velkemu poctu lidi na svatebni hostinu, nemohu pozvat samozrejme uplne vsechny, a tak jsem myslela, ze bych je alespon pozvala, spolecne i s pozvanymi na hostinu, alespon na rozlucku se svobodou. Co si o tom myslite, nebude to blbe, kdyz jim ted poslu pozvani na rozlucku, a pak nedostanou pozvanku na hostinu, pouze oznameni? Predem dekuji za nazory
Odpovědět
@macinax Blbé to není, kamarádka to udělala stejně a všichni to pochopili :-) Já myslím ,že budou rádi, že se snažíš aspoň takto a úplně jsi se na ně nevykašlala. Řekla bych jim to ale dopředu, že nejsou zváni, že to řešíš alespoň takto.
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že to blbé není, jen bych se asi trochu vyvarovala toho, že byste třeba s holkama, které na hostině budou, plánovaly, povídaly, co a jak, jaké to bude, jak se těšíte a podobně. Mohlo by to pak těm nezvaným trochu přijít líto, že u toho nebudou.
Odpovědět
Taky jsem to už zažila když se ženil kamarád. Týden před svatbou byla párty s širším okruhem kamarádů a pak jsme jim šli na obřad. Svatební oběd a raut už měli jen s rodinami a blízkými přáteli. Blbě jsem se kvůli tomu určitě necítila ;-)
Odpovědět
U nás je to tak zvykem, máme širokou rodinu. Takže rodina se zve na svatbu a kamarádi na svícu. Ale v současnosti se už i od tohoto upouští.
Odpovědět
Profilova fotka
Já vlastně na rozlučce ze svobodou budu mít maximálně 2 holky co nakonec budou na svatbě, zbytek budou jen kámošky z vejšky, bývalé práce, atd .. :-) Ale organizuje mi to svědkyně, tak netuším koho nakonec pozve..:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já teda nevím, ono jiný kraj jiný marv. Tady to je tak že na bránu-rozlučku-se nikdo nezve. Prostě se to rozhlásí že Anča z Horní Dolní se vdává a tak jí příjdou postavit bránu , zazpívat a pak se jde rovnou na oslavu. Pak tam dojdou i další lidi. Prostě kamarádi, lidi z vesnice, z práce, spolužáci ze školy atd. prostě kotel lidí. Většinou je pak ale nezveš na svatbu-tam bývá jen rodina a nejbližší přátelé, se kterýma se stýkáš. Ta rozlučka je prostě pro kamarády a svatba pro nejbližší. Nikdo se za to neuráží, prostě to tak je
Odpovědět
Profilova fotka
@macinax rozlučku se svobodou jsem měla týden před svatbou a s kamarádkama jsme si užily na diskotéce. Některé pak byly pozvané i na svatbu - odpolední raut, některé se jen přišly podívat na obřad. Nikdo se neurazil. Aspoň ne z mých kamarádek, ale to je do jiné diskuze
Odpovědět
Profilova fotka
Diky moc holky za rady, moc jste me uklidnily! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
To mi přijde hodně divné, pozvat si lidi, nechat si od nich zaplatit rozlučku (alespoň co vím, je zvykem, že rozlučku platí kamarádi - obvykle svědek), dát si dárky a pak je nepozvat na svatbu. Ale pokud to platíš celé ty, tak proč ne...stejně bych to ale udělala spíš po svatbě, než před ní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Měli jsme to stejně, jedne osoba to asi moc nepochopila a je uražená (ale stejně by si něco našla), ostatní byli skvělí a byli rádi, že jsme si na ně vzpomněli alespoň takto ;-) Jednak máme kapacitně menší prostory a chtěli jsme to právě tady, jednak je to ne zrovna nejlevnější místo, takže tohle bylo ideální a měsíc po svatbě má ženich 30, takže pak to všem ještě vynahradíme oslavou :-D
Odpovědět
my měli svatební hostinu v úzkém rodinném kruhu a druhý den po svatbě jsme měli "rozlučku se svobodou" všichni kamarádi, širší rodina, známí.. všichni se sešli a nikomu to divné nepřipadalo.. Jinak bysme měli svatbu o počtu 100lidí, tak se to pěkně rozptýlilo a bylo to fajn :-)
Odpovědět
Profilova fotka
U nás je to uplně normální...na rozlučku se svobodou se zvou i kamarádky a kamarádi, který na svatbu nejdou...na svatbu jdou pak jen Ti nejbližší přátelé :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Blbý to určitě není...já budu mít na rozlučce taky lidi, co na svatbě nebudou....nemůžu pozvat všechny.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?