Dámská rozlučka se svobodou doma, poraďte zábavu

Holky poraďte! Z důvodu nemoci nemůžu pořádat rozlučku někde v restauraci apod.jak jsme původě s holkama plánovaly. Všechny jsme se na to moc těšily, takže to nechci úplně rušit ,ale vypadá to¨, že budeme muset zůstat u mě doma. Nechci abychom ale na sebe jen koukaly ale opravdu se bavily, poradíte jakou zábavu, případně hry připravit? Dík!
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj :-) Záleží i na tom, jak si případné hry a zábavu představuješ... Určitě by nebylo na škodu si zahrát třeba hru Activity, pokud budete mít pak již něco vypito, je to fakt sranda :-) My to kdysi hráli i s prarodičema a neuvěřitelně jsme se nasmáli :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@barik Ahoj, ještě než jsem si přečetla předchozí příspěvek, první co mě napadlo, byly Activity:-) Jinak dál mě ještě napadl Twister nebo si sehnat Caraoke.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já jsem měla rozlučku záměrně doma, přišlo mi to lepší než restaurace a kluby. Bylo to super, neměnila bych. Hrály jsme hru Znáš mě? A samozřejmě i povídaly a občerstvovaly se. Dobré je to právě v tom, že pak může být zábava mnohem uvolněnější než v nějaké nóbl restauraci nad talířem a sklenkou vína.
Odpovědět
Jeee děkuji, karaoke je super nápad už se na tom pracuje! Kdyby vás ještě něco napadlo, moc ráda uvítám :)
Odpovědět
Profilova fotka
@barik My jsme se u Karaoke pořádně vyblbli, měli jsme ho jednou na Silvestra a pak i na svatbě. A to, že absolutně neumím zpívat, mi vůůůbec nevadilo:-)
Odpovědět
já osobně doporučuji PS máme doma a nedávnou jsem ho brala naší babi na narozeniny, máme tu verzi hry, kde je kamera, která snímá pohyby a můžete tak hrát proti sobě fotbal, plavat na čas.... a co mě baví nejvíc závody na pštrosech. Hrozně jsme se u toho vyřádili a já rozbila lustr jak jsem byla zapálená do hry:)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
jo nintendo wii nebo jakoukoliv jinou virtuální zábavu, souboje v tanci jsou hodne dobrý.D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj holky ja to taky planuju doma a zatim jsem prisla jen na ty aktivity. asi dame nejaky romanticky fim a bude =)
Odpovědět
@mysicka_lb: Tuto hru neznám jak se hraje?
Odpovědět
@laurahejnova: Já plánuji rozlučku dá se říci doma v klubovně...ogrilujeme kuřata a nějaké to občerstvení..naplánovala jsem otázky pro nevěstu mířené na ženicha...za každou špatnou odpověď s ní vypijeme panáka:)a pak to vyhodnotíme...poté se přemisťujeme:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?