Začali jsme tak strašně pozdě? // A sháním vizážistu...

Profilova fotka
Ahoj všichni, popravdě jsme zasnoubení od listopadu, ale viselo to nějak volně ve vzduchu do okamžiku, než jsem uviděla, že místo, kde chceme mít hostinu, uvolnilo slot na 6. září 2025. Řekli jsme si s přítelem, že to je dobrá příležitost... a zaplatili zálohu. To bylo cca před deseti dny. To místo je svatební statek, takže k tomu v balíčku poskytují i catering a všemožné rekvizity, v tomhle ohledu je všechno v pořádku. Jenže ve všem ostatním narážím. Nejsem prostě schopná sehnat vizážistku (Pardubice, východní Čechy), všichni jsou rozebraní i na rok dopředu. Je mi jasný, že s fotografem nebo kameramanem to bude ještě horší. Jak se pořád setkávám s jedním odmítnutím za druhým, mám chuť to celé zrušit navzdory záloze. Přítel je navíc cizinec a neumí česky, takže tohle je na mě. Mám pocit, že jsme prostě začali strašně pozdě a nemáme šanci to udělat dobře. Necítím žádnou radost, naopak směs naštvání a smutku a moje nejsilnější emoce je asi fakt vykašlat se na to... Nepište mi prosím, že jsem blbá a měli jsme si vzpomenout dřív, vím to.
Odpovědět
Klid, bude to chtít prostě víc obvolávání, ale vše dobře dopadne :-) A upřímně - každé jaro se tu objevují nabídky na přenechání místa, jak se začne přicházet na to, že je nakonec svatbu potřeba zrušit/posunout... (ne že bych to někomu přála). A s tím jde samozřejmě ruku v ruce i rušení dalších dodavatelů, takže se na vás může nakonec dostat u někoho, kde jste to ani nečekali.
Odpovědět
Profilova fotka
Napište do facebookových skupin na svatby 2025. Hodně fotografů má v ceně celodenního focení i cestu, takže přijede prakticky odkudkoli. Případně ta cena za cestu už nebude taková položka v celkovém rozpočtu. Na fb skupinách se vám nabídnou i sami, když projedete jejich práci, určitě vám někdo bude vyhovovat, zase tak pozdě není.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od shilevy:

Ahoj všichni, popravdě jsme zasnoubení od listop…
@shilevy pozdě není, my loni na zářijovou svatbu začali vše hledat v únoru, dort a makronky dokonce v srpnu a vše bylo ok. Fotografa a kameramana určitě seženete, stačí zde do naspisu dát: fotograf, kameraman 6. září 2025, Pardubice, východní Ćechy a uvidíte, že se postupně několik přihlásí, to jsem si všimla, že je tady vždy v diskusích fotografy využívané. Jinak já mám dobrou zkušenost s instagramem, stačí projíždět profily profesí, které hledáte a instagram vám sám začne nabízet další... Pokud neseženete vizážistku, tak můžete hledat odděleně kadeřnici nebo někoho kdo dělá účesy a odděleně líčení. Určitě dodavatele seženete, toho se bát nemusíte, jen to chvíli potrvá. Spíš je důležité mít oddávajícího, tam spíš můžete narazit na problémy. Ale vše se dá vyřešit....
Odpovědět
Hey there, I'm Lisa, I don't speak Czech but my fiancée is from Czech Republic. We will marry in a Stodola on Sept 13 and only started recently as well. I was as frustrated as you but slowly things get better. Reach out to me in n instagram _l.i.s.a.m.a.r.i.a_ I can give you contacts to photographer who are available! And we can vent and plan together. :)
Odpovědět
Určitě zkus buď Make-up Institute Prague, nikde nenajdeš víc profesionálních vizážistek pod jednou střechou. Dokáží na poslední chvíli nemožné včeteně fotografů a jsou rozesety po celé ČR a hlavně kamkoliv dojedou! A nebo konkrétně www.makeupist.com, která je nejvíc profi svatební líčení.
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od shilevy:

Ahoj všichni, popravdě jsme zasnoubení od listop…
@shilevy Dobry den, mam kontakt na nej svatební visazistku - je z Make-up institutu a děla i úžasný vlasy, pište mail na harthova@gmail.com
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?