Odpověď na příspěvek od shilevy:
Ahoj všichni, popravdě jsme zasnoubení od listop… @shilevy pozdě není, my loni na zářijovou svatbu začali vše hledat v únoru, dort a makronky dokonce v srpnu a vše bylo ok. Fotografa a kameramana určitě seženete, stačí zde do naspisu dát: fotograf, kameraman 6. září 2025, Pardubice, východní Ćechy a uvidíte, že se postupně několik přihlásí, to jsem si všimla, že je tady vždy v diskusích fotografy využívané. Jinak já mám dobrou zkušenost s instagramem, stačí projíždět profily profesí, které hledáte a instagram vám sám začne nabízet další... Pokud neseženete vizážistku, tak můžete hledat odděleně kadeřnici nebo někoho kdo dělá účesy a odděleně líčení. Určitě dodavatele seženete, toho se bát nemusíte, jen to chvíli potrvá. Spíš je důležité mít oddávajícího, tam spíš můžete narazit na problémy. Ale vše se dá vyřešit....Odpověď na příspěvek od shilevy:
Ahoj všichni, popravdě jsme zasnoubení od listop… @shilevy Dobry den, mam kontakt na nej svatební visazistku - je z Make-up institutu a děla i úžasný vlasy, pište mail na harthova@gmail.com