Svatba za měsíc a půl dá se to stihnout :-O

ahojky, tak jsem byla požádána o ruku před pár dny a jsem v sedmém nebi, ale už se budeme brát 13.listopadu tohoto roku, myslíte si, že to můžu stihnout? Jak jste začali a dokázali jste si to tak úžasně zorganizovat? Nebo myslíte si, že bych měla termín svatby posunout? Nebo jak to vidíte? Ještě jsem nikdy nebyla u plánování svatby, chtěla bych mít všechno dokonalé a na nic nezapomenout.
Odpovědět
Podle me se to da v pohode stinout, ale samozrejme zalezi, jak jsi narocna, jake mas predstavy a jake na to mate finance. Myslim, ze pokud se tomu budete venovat, zaridite vse dulezite behem tydne az dvou.
Odpovědět
stihneš to, v listopadu už bude všude volněji, nebude myslím moc problém s rozebranými šaty, fotografy, obsazeností místa...
Odpovědět
Znám nevěstu, která komplet celou svatbu zařídila za tři dny. Pravda, měla naprosto jasné představy a na celé plánování asi 4 měsíce, ale opravdu všechno zařídila během tří dnů a pak už se jen mohla těšit. Takže to jde! ;-) Vytvoř si seznam, co všechno je potřeba zařídit a postupně odškrtávej - nejprve ty nejdůležitější věci jako matrika/kostel, místo hostiny, fotograf, prstýnky a šaty,...a pak ty drobnější věci, které mohou a nemusí být a uvidíte, jak vám na ně zbyde čas. Budeš si to moct intenzivně užívat! Já mám svatbu až za rok a už teď bych nejradši začínala připravovat, ale je to ještě brzyyy, tak akorát vymýšlím hlouposti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Gratuluji :-) A musí to být takto rychle, má to pro vás význam? Jinak se to určitě v pohodě zvládnout dá :-) Navíc není úplně svatební sezona, takže si myslím, že služby budou vesměs dostupnější. My se brali za čtyři měsíce po oznámení zásnub. Tak nejprve jsme si určili rozpočet, vybrali místo obřadu a zašli rezervovat termín na matrice. My si i hned rezervovali fotografa, byl to náš známý, který je velice vytížený a opravdu jsme ho chtěli. Dále místo hostiny - s tím souviselo vybrat, koho pozveme a kolik bude lidí. Taktéž obhlídnout, zarezervovat, dát dohromady s provozními alespoň obrysy, jak by sis to představovala. Pak tedy svatební oznámení. Pak přišly na řadu šaty, prstýnky, oblek pro ženicha, drůžičky. Dort, kytici a DJ na večer jsem řešila už docela blízko termínu svatby. Mezitím ve volných chvílích jsem na internetu hledala a kupovala výzdobu, stahovala písničky na obřad a hostinu, vymýšlela nějaký doprovodný program apod. Musíš to brát jako zábavu, ne jako stres! Já si myslím, že pěkná svatba se dá naplánovat i za týden, pokud si nevěříš, co vyzkoušet nějakou agenturu či služby koordinátora? Držím palce, bude to krásný den :-)
Odpovědět
@luciesjonakova ahoj, největší problém bych viděla možná s hosty, nevím kolik jich chcete, ale je možné, že ve čtvrtek vám na obřad nedorazí tolik lidí jako kdyby to bylo v pátek, anebo o víkendu. Měsíc a půl dopředu rozeslané pozvánky - to může být taky málo. Záleží na vás. Já bych asi podzimní/zimní svatbu nechtěla, jsem strašně zimomřivá:-) Ale vše se zařídit rozhodně dá. A že to budete dělat ve čtvrtek? Docela zajímavé:-) Na radnici, anebo na nějakém jiném místě?:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dá se to stihnout..my ji měli za dva měsíce. V první řadě pokud už víte datum a kde se berete tak dojednat hostinu co nejdříve a prstýnky..protože ty se dělají většinou zakázkově. :-) Pak zavčasu rozeslat pozvánky či oznámení...a už je ten kolotoč v běhu... tak hezký zařizování...:-)
Odpovědět
My budeme mit svatbu v listopadu a vim to od vcera :-D ale neni tolik svateb jako v lete, takze by nemusel byt problem :-) hodne stesti s planovanim
Odpovědět
Není problém vše stíhat. My na to máme 4 měsíce. Jen mám problém s ušitím šatů, protože v půjčovnách jsou samé letní modely a v tom bych zmrzla. Nemůžu ve svém okolí sehnat dobrou švadlenu :( Ostatní jde samo, protože není svatební sezóna.
Odpovědět
@kacenkakaca souhlasím! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
snubní prsteny Vám rádi vykováme i do dvou dnů:-)
Odpovědět
Ahoj, určitě se to dá stihnout. :) My měli vše naplánováno a zařízeno, ale pak jsme přišli o místo pro obřad a s tím i o většinu věcí kolem. :) Takže jsme teď měli taky měsíc a půl a stíháme to v pohodě. :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, také jsme se rozhodli pro termín, který byl měsíc a půl nato a stihlo se vše ;-), myslím že je to lepší než řešit rok dopředu. Můj názor ;-).
Odpovědět
Článek se načítá
Dá ...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Ahoj už se mi blíží svatba a strašně rychle to utíká, jak jste si všechno dokázaly nevěstinky naplánovat? Mě příjde, že tak čas rychle utíká, doufám, že to všechno stihnu.
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenj máš spoustu času, neboj, vše zvládneš :))
Odpovědět
Profilova fotka
@magdalenj My naplanovali temer celou svatbu behem 9 tydnu a behem tech jsme se jeste stihli i neplanovane prestehovat, pul roku predem jsme meli pouze zaplacenou zalohu na misto (vybirani mista trvalo 1 vikend) a domluvenou fotografku.. takze neboj, casu mas dost ;-)
Odpovědět
Mě přijde, že je hrozně moc času a spíš že už nemám co dělat. Místo a ubytování zamluveno, na matriku mám zajet v únoru, fotografka taky, šaty vybrány ( a raději už do jiného salonu nepůjdu ), prstýnky vybereme v lednu ( musíme takhle brzy ), hudba zamluvena. Oznámení budu tvořit někdy v únoru.
Odpovědět
my za tři měsíce stihli, co jsme chtěli...jde ale asi i to, jak je člověk náročný.....pokud chce nějaké speciality, boty a šaty šité na míru, tak to asi nestačí
Odpovědět
Ahoj tak konečně jsme se dohodli na termínu naší svatby po novém roce. Už moc času do svatby nemám a proto by jste mi moc všichni pomohli, kdyby jste mi poslali stránky z kterých jste čerpali inspiraci byla bych zavázána! Je toho tolik, jak jste to všechno zvládli? A máte nějaké vychytávky?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?