Nemocná nevěsta na svatbě. Jak to zvládnout?

Profilova fotka
Holky, nechci působit jako pesymista, ale chci být připravená na vše, tak zakládám toto téma.. Když jsem ve stresu, velmi často trpím různými virózami, angínami, nachlazením apod. A protože nervozita před svatbou už stoupá, tak mám trochu strach, aby mě to těsně před svatbou neskolilo a já neonemocněla. Uvědomila jsem si ale, že neznám žádnou nevěstu, která by byla ve svatební den nemocná, tak by mě zajímalo, jestli někoho takového znáte, jestli se to třeba někomu z vás nestalo a jak se to případně dá s nemocí zvládnout. Ale věřím, že nás budoucí nevěstinky nic takového nepotká..Díky!
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Kamarádka v den svatby byla rána u zubaře a vdávala se s oteklou pusou.
Odpovědět
Profilova fotka
babmuli: chudáček :-| Ale to mi snad nehrozí, se zoubkama problémy nemám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Moje zmana marinko v patek spadla ze schodu a v den D mela sadru :-N Ale delala si z toho srandu, urcite nebyla smutna, a pod satama to videt nebylo...Ja jsem byla nachlazena, ale pres den jsem si na smrkani nebo neco podobneho ani nevzpomnela :-N
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, můj budoucí švagr mi říkal, že byl na svatbě nemocný a bylo mu hodně špatně, měl teploty už pár dní předem. prý měl strach, protože nemohl mluvit, jaký měl chrapot a to ANO málem neřekl. :-. Vím, jaké to je se stupňující nervozitou - něco podobného jsem zažila při maturitě - naštěstí jenom při písemné části - psala jsem písemný s horečkou a myslela jsem, že umřu. Teď když na to vzpomínám, ani mi to nepřijde, takže pokud budu na své svatbě nemocná, za pár let si na to třeba ani nevzpomenu. Jinak doporučuju hodně vitamínů a fizicky se před svatbou nevysilovat.
Odpovědět
Profilova fotka
majkali: já mívám taky problém s hlasivkama, když jsem nachlazená a několikrát v životě už jsem nemohla vůbec mluvit ;-) Když má člověk horečku, tak je to pitomé, to je asi to nejhorší, ale díky bohu za Paralen a podobné léky, díky kterým se to dá jakš-takš zvládnout. Ale spíš myslím, že u většiny lidí zapracují andílci strážní, kteří se postarají o to, aby byl člověk zdravý a mohl si svůj velký den pořádně užít. Já jsem hrozná, ale možná bych i nemoc v den svatby brala jako špatné znamení - že je to varování, že to třebe v tom vstahu nemusí vyjít. Nachlazení se samozřejmě nepočítá Alenko, spíš fakt takové horečky, kdy člověk ani nemůže pomalu vstát z postele.. :-)
Odpovědět
ahojky tak ja bych snad prezila vsechno krome teploty 42....proste musim !!!! jojo diky za paralen, ibalgin atd. ale doufam ze me to nepotka a i vy to budete mit v pohode. k zubari jsem si dosla preventivne uz ted, mam zub venku :-)
Odpovědět
ahoj holky,tak ja mam svatbu za tyden a od pondeli jsem nemocna,teprve vcera jsem sla k lekarce a ta me potvrdila ze musim lezet,brat antibiotika,sirupy a nikam nechodit,jinak to nezvladnu byt zdrava do svatby.Pry me to seda uz na plice,tak fakt supr a ja se tolik tesila,jak si odpocinu - budu jezdit k vode,chodit cvicit a ted musim jen lezet,coz nedelam,protoze by me to zabilo.pritel me rozmazluje a to se mi udelala vyrazka na krku ze slunicka,takze me okolo rikaji ze mam fakt smulu :-( .doufam,ze me bude brzo lepe,v tomhle stavu bych tu svatbu asi nezvladla,dostavam zachvaty kasle s rymou a tece mi z oci.teplota je zatim zvysena,jeste ze tak ;-) .Mam kamaradku,ktera absolvovala svou svatbu se 40 teplotou,rikala ze z toho nic nemela,ale nemohli to zrusit,coz dnes chapu.na videu vypadala ted zpetne fakt spatne,ale na fotkach to moc poznat nebylo.holky preju vsem aby jste byli zdravi,ja uz ted vim ze pit na sve svatbe nebudu moct - beru antibiotika az do nedele(pristi) :-( .
Odpovědět
Hlásím se do klubu nemocných nevěst. Uhnala jsem si chřipajznu na rozlučce týden před svatbou. Střídavě mi bylo lépa a hůř. Horečku jsem naštěstí měla jen jeden den. Den před svatbou jsem měla odřený nos a strašně huhňala. No a v den svatby? Nebyl čas myslet a nějakou nemoc, jen jsem se bála abych "ano" moc nezahuňala, ale nakonec dobrý. Jen jsem svědkyni do kabelky přibalila balení kapesníčku a nosní kapky. No a večer už bylo dobře a další den po nachalzení ani vidu ani slechu. Asi jsem toho neřáda vypálila alkoholem :-D
Odpovědět
Ja myslim ze se jedna hodne o psychiku. Pokud si budete rikat "onemocnim, bojim bojim", tak nejakou nemoc asi fakt chytnete. Chce to hlavne optimismus a nadsene telo jen tak nejaky bacil nepremuze. Bojte se treba pocasi, to neovlivnite:) ale nemoc radeji neprivolavat Taky si myslim, ze ve svatebni den bude tolik ruznich pocitu a zazitku, ze na nejakou nemoc mozna vubec nezbude cas. Pevne zdravi vsem!
Odpovědět
Profilova fotka
My se budeme ted behem svatku stehovat do baracku a ja dnes v ramci baleni narazila spankem do hrany otevrene skrine :-( ,mam asi prvni bouli v zivote,ale zase stoji za to vypadam jak hotentot...no desny,fakt se mi az chtelo brecet..ale spise z nervu co kdyby se mi to byvalo stalo pred svatbou?To bych ji zrusila,protoze zamaskovat to nejde-sem desne otekla...FUJ,FUJ...tak jesteze az 29,7,
Odpovědět
Zrzi, tak snad se Ti to zahojí, než se vdáš :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
jooo,to znam...nez se vdas tak se ti to zahoji...To sedi... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
já sem si tejden před svatbou udělala díru do hlavy (víkem od terárka), šest dní před svatbou mi ségra ukopla nehet (fialovou barvu jsem skrejvala pod bílým lakem) a 4 dny před svatbou táta rozbil mísu a střep mě trefil do tváře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ty brdooo... ;-)
Odpovědět
ahoj, ja mam boreliozu a beru antibiotika, takze nemuzu pit a ani jsem nemohla na slunicko se opalit a vdavam se zitra:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já se před svatbou léčila, a po svatbě mi taky zjistili Boreliozu. Petak, snad sis to užila i bez alkoholu, ptz si myslím, že je to dokonce snad ještě lepší. Manžel nepil, mohl mě hledat autem sám, odvézt mě na svat. noc a ještě ..... :-D
Odpovědět
Já nemocná nebyla, ale měla jsem tři dny před svatbou spravovanou přední horní jedničku (urazila jsem si jí část po pádu z kola) a jako následek téhož pádu jsem měla nezahojené naštípnuté pravé rameno. Nemohla jsem pravou ruku téměř vůbec zvednout, musela být připažena, a manipulace s těžkou kyticí byla náročná. Ale zas takový problém to nebyl, a abych v tom úrazu viděla špatné znamení, to mě nenapadlo. Spíš jsem téměř přestala prožívat detaily příprav a soustředila se na to, aby se do svatby nestalo nic horšího. Když nás týden před svatbou v autě naboural jeden šílenec, skutečně jsem si už nepřála nic jiného než abychom se svatby všichni dožili. Věřím ale tomu, že virózy jsou zhusta podmíněny psychikou. Tak bych se asi na tvém místě, marinko, soustředila na to, že prostě budeš zdravá a hotovo ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
je to už dlouho, co jsem měla svatbu a právě v den svatby jsem měla šílenou akutní rýmu a nos červený jak lampion, tak se chci zeptat, jestli někoho postihla podobná příšernost. i po těch letech jsem stále ještě zahořklá.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak já musím říct, že toho to jsem se taky strašně bála. Skoro půl roku z roku jsem nachcipaná, kašlu, smrkám a já nevím co všechno. Tak jsem se tak strašně bála, že určitě ráno před svatbou se vzbudím s teplotami a rýmou či kašlíkem, no naštěstí se mé obavy nepotvrdili a já si to užila bez jakéhokoliv nachlazení. Lumi to je mi líto, určitě je to pech, ale i tak se svatba povedla ne?
Odpovědět
jak jsem psala, je to už moc let, už bych to měla překousnout, ale když vidím pěknou nevěstu, je mi to líto. je to vidět asi na 2 fotkách. a mám tam malé oteklé oči, jinak mám velké. manželství vydrželo a máme hezké a chytré děti.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je hlavní ;-)
Odpovědět
Ahoj holky, řeším taky už blbosti - mě zas trápí ulcerózní kolitida (vřed.zánět tl.střeva)a do toho zánět žaludku...A nejlepší je, že táta je s kolitidou 15 let v inv.důchodě....takže už si z toho děláme doma srandu, že až mě povede při obřadu, tak abychom si oba pořídili pořádné "pemprsky", jelikož stres je hlavním spouštěčem potíží. Stačí mě si vzpomenout na státnice, kdy jsem běhala na záchod, a bylo mi hrozně špatně, dokonce můj vedoucí diplomky řekl zkoušejícím, že mám dlouhodobější zdrav.problémy, dodnes nevím,jak jsem tam 1,5 hod.vydržela :-D Tkže se ani tak nebojím nateklého nosu jako, že to bude pěkný průser :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Jedja Blani, no to teda budu držet pěsti ať to vše dobře dopadne ;-)
Odpovědět
Díky, jsme si s taťku říkali, že budeme týden dopředu držet půst...nebude nám pak být z čeho špatně a budem krásně hubení :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Hlavně to nepřehánět ať pak neomdlíte z hladu ;-) :-D
Odpovědět
blanka.k: já když mám nervy, tak mám hned střevní problémy. Měla jsem z toho opravdu strašnej strach a taky jak budu moct na WC v šatech s obručí. A nakonec jsem nemusela ani jednou a byl to ten nejkrásnější den. Prostě si to člověk má užít a hlavně se nestresovat. Sice jsem z nervů v noci před svatbou zvracela, ale pak už bylo všechno OK. A já si den užila a ty si ho určitě užiješ taky. :-)
Odpovědět
Dadulam - dík za uklidnění... ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky, včera jsem se vzbudila s bolením pravý mandle a měla ucpanou pravou část nosu a bolela mě pravá půlka hlavy :-D Nechodím moc k doktorům, všechno vždycky přejde samo (i proto se to asi vrací relatvně často cca 1x za 1-2 měsíce). Dneska už mám rýmu a bolí mě v celým krku a začíná hlava - bereme se za 3 dny. Co s tim? Spíš se bojim, že bych byla protivná a unavená na hostině a zábavě. =-) ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojda, stalo se mi totéž. Nastydla jsem dva dny před svatbou, když jsem 7 hodin myla auto, který mi pak po cestě na obřad stejně přestalo jet :-) Byla jsem na nervy, že budu protivná, ufrkaná s červeným nosem. Takže jsem mazala do lékárny a nasadila si paralen, rozpustný vitamín C (má se pít jen jednou denně, ale já ho pila 3x :-) ) a do něj jsem si kapala Echinaceu (v lékárně mi to doporučili, že to hodně zabírá v počátcích nachlazení a ono fakt jo), cucala jsem Strepsils, kloktala jsem šalvěj a do nosu stříkala Olynth. Ještě jsem byla domluvená s doktorm, že by mi kdyžtak píchnul kaciovku (prý to pomáhá), ale nakonec to nebylo třeba, fakt jsem se z toho zderchala úplně v pohodě. V den svatby už ani náznak rýmy nebo bolení v krku. Ale já nemám mandle, takže nemám angíny, s tou by to asi bylo horší.
Odpovědět
holky co pomaha, je vymackat citron, dolit stejnym mnozstvim slivovice a vypit :-D rada od me pani doktorky ;-)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?