Možná se díky vám ze svatebních příprav nezblázním, díky

Vůbec mě nebaví svatební přípravy. Asi nemám ty správný svatební krvinky! :) Nebýt této stránky, kterou mi doporučila kamarádka, ani nevím co všechno je třeba zařídit! A že toho je dost! Možná se díky vám nezblázním, takže velké ještě raz velké díky všem!! :-D
Odpovědět
Profilova fotka
No byla jsem na tom stejně ... ale teď si představuji různé varianty co a jak ... akorát tady je to trochu dost extrém všechny ty serepetičky a tak .... ale každý si tu najde to, co by se mu líbilo... stačí vyfiltrovat a můžeš začít :-) tak přeju hodně zdaru :-)
Odpovědět
Profilova fotka
mě to ze začátku zas spíš bavilo ale teď si říkám, že kdyby to celé někdo udělal a zařídil za mě, tak bych se taky úplně nezlobila :-D Bohužel to za nás nikdo neudělá. Mě paradoxně teď mnohem víc baví sledovat přípravy, starosti a radosti jiných nevěst a na vlastní svatbu ani nemyslím, protože to je docela daleko :)
Odpovědět
Profilova fotka
Milá elve, možná by se dalo lépe plánovat se Svatebním diářem Smart. Je tam naprosto všechno, co je třeba zařídit, spousty formulářů, poznámek, kalendář na celý rok a ještě to bude na památku. Hezké plánování přeje Martin Pátek, autor Svatebního diáře Smart.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?