Mám si ho vzít, nebo radši opustit?

Dobrý den. S přítelem žiju 1,5 roku. Před dvěma týdny jsme se tak pohádali, že jsem řekla, že se radši rozejdeme . ]-( O týden pozdějo požádal mně o ruku, a má odpověď zněla ANO. :-) Ale nejsem si jistá, jestli vůbec chci si vzít svého partnera. :-( Problémů tady je dost: mně je 25let a jemu 39let, což v tom jako takový problém není, spíše problém je v tom, že on nikdy nebyl ženat a nemá žádné děti (myslím, že to je docela podezřelé, že si ty závazky nikdy nezkusil), za 1,5 roku se ještě neodvážil seznámit se s mýma rodičema, a nejhorší je to, že o té žádosti o ruku ví mí rodiče, ale ne jeho (z jeho strany nikdo neví), spíše naopak, jeho rodičům on řekl, že jsme rozešli (když mně žádal o ruku tak takovou informaci jsem nevěděla) ;-( . On je pohodlný člověk, ale pod jeho pohodlností skrývá jeho neochotu řešit nějaké problémy, vlastně pro něho žádný problém neexistuje. On moc dobře ví, že já chci dítě, on prý taky, ale v manželství. Ale já mám za to, že prstenem mně chce spíše udržet, ale budoucnost jako takovou se mnou neplánuje. Poraďte mi, co mám dělat. Mám se s ním rozejít anebo počkat jestli se vůbec rozhoupe. Děkuji za odpovědi. Lenka
Odpovědět
Tvoje otázka na mě působí trochu rozpačitě...nicméně si myslím, že objektivně ti tady nikdo neporadí, maximálně něco, z čeho budeš mít v hlavě ještě větší zmatek. Tohle bys měla řešit s někým, kdo vás oba zná, jinak to nemá smysl. Jen bych chtěla podotknout, že když ve 39 neměl ještě rodinu, nemusí to být hned problém. Mám dva kamarády přes 40, oba jsou svobodní, bez závazků a věř mi, že jsou to uplně normální kluci. Každému to prostě v životě nevyjde jak podle pravítka... No, přeju ti hodně štěstí.
Odpovědět
Profilova fotka
Jen jednu odpověď na to mám - to musíš rozhodnout sama. Já osobně si byla jistá neměla jsem žádné pochyby a šla do toho :-) Pokud by to tak nebylo svatba by taky nebyla.
Odpovědět
Myslím, že se nemusíte brát "hned", můžete být zasnoubení a svatba bude později... za rok, za dva.... No ale pokud se nechtěl ani seznámit s tvýma rodičema, to mi přijde zvláštní. To, že nemá děti a není rozvedenej je dobře, s tím bývají docela často problémy... tak držím palce, ať to klapne :)
Odpovědět
Taky mám přítele, kterému je 37 a je zcela bez závazků...naopak mně teď bude 27 a jsem rozvedená a čekala jsem i děti...Tohle je to nejmenší, co bych řešila. Jen ty ho znáš, jen ty musíš vědět, jestli mu věříš.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?