Den D za měsíc a ještě tolik věcí k zařizování

Ahoj nevěsty, najde se mezi vámi taková, která také nestíhá svatební přípravy? Mám za sebou náročné zkouškové, takže jsem navážno začala připravovat až někdy v únoru. Nastávající se sice snaží, ale znáte to :-) Máme vyřešenou matriku, kostel, odpolední a večerní raut (hostinu vůbec nepořádáme) - tedy snad, ještě budeme dolaďovat nabídku jídla. Prstýnky jsou na cestě, podle ohlasů tady v diskusi doufám, že na Žabku je spoleh. Oznámení jsme trochu "prokaučovali", vyskytly se nějaké problémy, takže budu ráda, když je odešleme v průběhu následujícího týdne (tzn. čtyři týdny před). A co vůbec nemáme: ŠATY, oblek a boty, kytici, výzdobu, "předmanželskou smlouvu", vyřešenou hudbu na oslavu, dort - to je tak to nejdůležitější, co mě napadá. Máme šanci to za měsíc nějak uspokojivě zvládnout? Jste na tom někerá podobně? Za ujištění, že v tom nejsem sama, případně za slova útěchy předem děkuji :D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj no, my sice připravujem už dva měsíce, ale víceméně všechno děláme sami, takže jsme ve fázi nestíhání také :) šaty se teprve začaly šít, oznámení jsme dodělali minulý týden a teprve včera posílali...výzdobu ještě nemáme, boty taky ne, ženich košili a boty, dort...to nemůuvím o programu, zasedaím pořádku, ubytování přespolních..je toho nějak moc :D
Odpovědět
@sircovamDíky :-) A kdy to máte?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den,pokud budete potřebovat pomoc ohledně hudby rádi Vám pomůžeme mrkněte na náš web.
Odpovědět
Profilova fotka
holky zadnou paniku... ono se to nakonec vzdycky nejak stihne. :) pokud by jste hledaly i fotografa tak se podivejte na moje stranky (viz. odkaz dole pod textem) a nebo na facebook, kde jsou aktualnejsi fotky. preji at pripravy jdou od ruky :-D
Odpovědět
No vidíš, sesypou se tady na tebe s nabídkami profi a máš po starostech :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
první bych začala řešit šaty; chceš půjčovat, nebo kupovat? Víš, jaký chceš styl? Koupit se teoreticky dají den před svatbou, že...jde jen o to, aby splňovaly tvé představy. Já si koupila veškerý outfit během jednoho odpoledne v Palladiu, šaty, boty, psaníčko, kabátek, i pinetky do vlasů....jen klobouček jsem měla na zakázku. Manžel si oblek koupil za odpoledne tam, kde obleky kupuje obvykle (Pietro Filipi, koukal se i v Blažkovi). Půjčované šaty se musí celkem dopředu zamluvit, jak jsem pochopila...totéž kytka. Jestli chceš pěknou kytku a nezáleží ti zas tak moc na barvách a stylu, uvážou ti ji v každém květinářství. Pokud chceš velkou květinovou výzdobu, a máš jasnou představu o barvách a druzích květin, chce to zase trochu dopředu, aby mohli květiny případně objednat....totéž s dortem atd atd. Vůbec ale nezoufej. Já svatbu celou zařídila a naplánovala za dva měsíce, na konci dubna zásnuby, v červnu svatba, a vše šlo parádně. Hlavní je přeci matrika, termín, oddávající, aby svatba byla platná, a že se máte rádi! Vše ostatní je navíc :)
Odpovědět
Děkuji za reakce i za nabídky :-) @zarucha Z těch šatů jsem právě docela nešťastná, když jsem viděla, co mají v půjčovnách, byla jsem celkem zděšená. Chtěla jsem mít světle růžové šaty s dlouhým nebo tříčtvrtečním rukávem. Poslední dobou už ustupuju a hledám světle růžové v antickém stylu + bolero. Ale i tak, jsem teď v zahraničí, takže se vybírá o něco líp, ale pořád jsem nenašla ty pravé. S oblekem pro partnera to doufám vyřešíme podobně jako vy. Ty tvoje šaty jsou moc pěkné!
Odpovědět
Profilova fotka
@double_gradient - děkuji...nakupuji v tomto obchodě celkem pravidelně, když došlo na svatbu, poohlédla jsem se po bílých taky tam, chtěla jsem vždy spíš civilní, byť slavnostní svatební šaty. Na jejich francouzském webu jsem našla tyhle, a kupodivu je měli v mé velikosti i v jejich butiku v Palladiu. Držím palce, ať to klapne a vybereš si ty nej.
Odpovědět
Profilova fotka
@double_gradient Zdravím Vás. Pokud byste ve Vašem zařizování sháněla taktéž fotografa, mohu nabídnout své služby. Do Prahy to nemám daleko. Mé portfolio naleznete v odkazu hned pod tímto textem. Neb je to velmi blízký termín a mám ho prozatím volný, rád Vám nabídnu velmi přivětivý bonus v podobě snížené ceny. Stačí mě kontaktovat. S pozdravem, Honza.
Odpovědět
@honzajezdik_photography Dobrý den, děkuji vám za nabídku. Fotografa už máme, zapomněla jsem to v úvodním příspěvku zmínit. I tak moc děkuji.
Odpovědět
Tak pokud tě to uklidní, tak my jsme se 14.ledna teprve rozhodli, že se vezmeme a svatba už je za 10dní!!! Mám dvě malé děti a žádné hlídání a ani s kým cokoli řešit. Někam chodit moc nehrozí a navíc mě omezuje rozpočet. Takže za tak krátký čas, pouze pomocí internetu jsem byla schopna kompletně zařídit celou svatbu včetně oblečení pro nás všechny dokonce i babičku. Ještě nemám zcela vše dodělané, ale věřím, že se to zvládne. Takže tak. Držím ti palečky ať to taky zvládneš, dá se to. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?