Bojím se, že mi manželka kolegy zničí svatbu

Ahoj holky, musím se s Vámi podělit o příběh, co se mi teď děje.. Vím, že mi asi napíšete, že si za to můžu sama, ale potřebuji se o tom s někým pobavit a vyslechnout si názory.. Je tomu rok, co jsem měla menší aférku- vlastně to ani aférka nebyla.. V té době jsem už byla zasnoubená, ale zrovna jsme měli takové to blbé období. Bohužel tady moc kamarádu nemám, není to tak dávno, co jsem se přistěhovala. V práci jsem si strašně moc rozuměla s kolegou, byl můj kamarád, kterému jsem 100% důvěřovala. Má manželku a malé dítě. Několikrát to na mě zkoušel, ale vždy jsem ho odpálkovala. Jenomže jak šel čas, byl mi prostě blíž.. Viděli jsme se denně a v podstatě mě k tomu nějak dotlačil tím, jak pořád dobýval.. Bohužel, podlehla jsem. Tohle moje zatmění mozku trvalo cca měsíc, než sjem si uvědomila, co je pro mě důležité a co by mělo být důležité pro něj.. Spát jsme spolu nespali, ale strávili jsme jednu noc na hotelu- kde se nic nestalo.. Nechtěla jsem. Takhle to skončilo a já byla ráda.. JENOMŽE! o Vánocích našla v jeho telefonu nějaké sms jeho manželka a začalo to.. Takový psychický teror si holky nedovedete představit.. Bůhví, co ji napovídal, to byly hnusné sms, telefonáty. Vyhrožovala, že se ukáže a tak.. pak to po Vánocích ustalo, akorát tak koncem února to začalo znova, protože se dozvěděla o tom hotelu.. a on jí blbec řekl, že prý jsme tam chtěli spolu spát, ale on nemohl!! Ta ženská normálně napsala na hotel, kde jí zaslali fakturu a poslala to mému snoubenci.. Takže si dovedete představit to fiasko.. Naštěstí po těch sms snoubenec ví, že ta holka není úplně normální a uvěřil mně.. Jí sjem napsala, že se ji povedlo, co chtěla, že svatba nebude.. V každém případě se potěšila.. Bohužel svatba je za dveřma a ona se dozvěděla, že bude.. Po rozhovoru s kolegou mám docela strach, že se tam objeví.. a bude scéna.. Chápete to?? Mám se těšit, že si beru skvělého chlapa a místo toho zvracím a je mi špatně, že tam přijde ona! Kvůli mojí chvilkové slabosti za to trpím jak kůň.. Celý čas tvrdila že chce, aby ten můj znal pravdu a když ji zná, tak jí to enstačí a chce mě zničit.. a ten můj kolega ji v tom normálně podporuje- prý ji nemůže bránit, aby tam jela.. Tak mi zkuste na tohle něco napsat, páč já už nevím, co dál..
Odpovědět
Profilova fotka
@evelin170 je úžasné, že to váš vztah vůbec ustál!! Zničená důvěra je totiž to nejhorší. Samozřejmě, že si za to můžeš sama, ale nikdo nejsme dokanalý, že??? Jak jí v tom zabránit ale bohužel netuším. Tyhle hysterky jsou nevypočitatelné. Kolegu asi trochu chápu, chce si zachránit své vlastní manželství. Jediné co ti můžu poradit je zablokuj její číslo, nezvedej hovory, nereaguj na SMS. V nejhorším případě změň číslo. Drž se a pevné nervy. Budeš je ještě potřebovat!!
Odpovědět
Profilova fotka
Přestaň to řešit, čím víc se budeš bát, tím horší to bude. Hoď se do pohody a užívej přípravy. Vím, že se to lehce řekne, ale zkus to. Co ti může udělat? Nic... A když přijede? Nepřijede neboj, co by tam asi tak dělala? A kdyby přecijen náhodou, tak ji tvůj drahý předpokládám pěkně vypoklonkuje do řiti :). Snažím se to napsat slušně, ikdyž mě napadají dosti peprná slova :-D
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj,nezavídím a docela tě i lituji.Ráda bych ti poradila,ale sama bych nevěděla co v takové situaci dělat.Držím palečky,ať ti všechno dopadne dobře a užiješ wi tvůj krásný den...dopadne to dobře.ted me napadlo.at ji veme tvuj kolega svoji manzelku na dovolenou v den tve svatby.nic jineho me nenapada :-| je to docela hnusný,že místo aby byl třeba na naeutrální půdě a mlžil je ještě proti tobě a podporuje ji.nedokazu si predstvait, ze bby se mi to stalo a jeste kolegu pottkavala v praci.to musi jit na psychiku jak blazen..
Odpovědět
@kitinka76 @lamorgaine @mischel117 tak ustál to vztah, protože se v podstatě nic nestalo a je to už rok.. bohužel právě hysterky jsou nejhorší.. a co by tam dělala? nevím.. snažila se zničit mi nejhezčí den svatby.. co jiného.. nebojím se scény, ale vidět jí tam taky nemusím.. přeci jenom, výčitky mám už i bez toho.. a ano, nápor na psychiku jako blázen to je, skoro nejím a chce se mi permanentně zvracet..
Odpovědět
Profilova fotka
@evelin170 ještě mě napadlo, že bys to mhla zkusit vyřešit po dobrém. Napsat jí, že se jí za to omlouváš, ale že jí můžeš s čistým svědomím říct, že tedy navíš, co ji muž navykládal, ale že se mezi vámi nic nestalo a ani nestane a tak. A když by nepomohlo ani to, tak bych jí napsala, že jsi byla na policajtech nahlásit, že tě obtěžuje a že od teď už to řeší oni a tím veškerá komunikace s ní končí... je to těžký, ale vážně se hoď do klidu :)
Odpovědět
Podvedená manželka = hysterka; podvádějící slečna = chudáček. Tohle škatulkování se mi odjakživa nelíbí, i když toho dotyčná strana velmi lituje. Někteří lidé to prostě nedokáží hodit za hlavu, tak jako se to povedlo tobě a tvému příteli. A po pravdě, rada typu "hoď to za hlavu" je mimo mísu, to se ti nepodaří, i kdyby sis to nakrásno říkala každý den před spaním. Nešlo by ještě změnit místo a neoznámit to kolegovi, aby se to jeho manželka nedozvěděla?
Odpovědět
@lamorgaine no ona se už měsíc neozvala a několikrát předtím jsem jí psala, že nic nebylo.. ale víš co, má svoji pravdu.. radši bude věřit manželovi než mně.. snažím se nějak uklidnit a říkám si, že nic nehrozí.. ale kdo ví? úplně v klidu být nemůžu, zvláště, když vím, kolik lidí na tom obřadu bude..
Odpovědět
pro me je tohle opravdu laska ve vztahu by se melo odpoustet a pokud se nic nestalo tk bud v klidu uzivej si pripravy a bud naprosto stastna a pokud se bojis jejiho prichodu tak na to bych nemyslela je to tvuj velky den a nenech si ho znicit a bude za tebou stat cela rodina on uz by ji nekdo vyvedl to se neboj jinak velka gratulace a hone stesticka ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@evelin170 tak vždycky když tě ten strach popadne, tak začni zhluboka dýchat a začni okamžitě myslet na něco jiného, třeba si pusť nějakej oblíbejnej film, komedii nebo si čti nebo něco, hlavně na to nesmíš myslet. A připravuj se na krásnou, perfektní, dokonalou svatbu, která proběhne přesně podle tvých představ :) na prudiče vůbec nemysli :)
Odpovědět
@evelin170 Tak dej instrukce kamarádům , nebo rodině , aby ji vyprovodily ,protože není zvaná . ]-(
Odpovědět
Profilova fotka
@nelam samozřejmě, že se dá se na to přestat soustředit. Bohužel čím víc nad tím bude dotyčná přemýšlet, tím víc jí to bude hrozit :-(
Odpovědět
KOlega je pěkný srab a hajzl! a ta jeho je taky pěkná ..... místo aby zfackovala toho svého kurevníka, co svádí kolegyni, když má doma malé dítě, tak jde dělat scénu na něčí svatbu? Pěkně trapná 8-( Ona je nejspíš žárlivá hysterka a on se jí bojí a jenom hledí, kde je podvést, protože tak to bývá Jestli přijde na tvou svatbu, tak ji vyvedou, něco jako Blaženu, když se ve svých představách vdávala Miluna (Slunce, seno a pár facek). Co se může stát horšího? :-) Snoubenec si tě chce vzít i přes to, že jsi byla milimetr od toho, aby jsi ho podvedla. Důležité je vzít si z toho ponaučení a v budoucnu se takovým kluzkým hadům jako je tvůj kolega vyhýbat a krize ve vztahu řešit hned a nenechat je přerůst do nevěry! jo a ještě nechápu, proč s tou jeho manželkou komunikuješ. Já bych jí nic nepsala ani se s ní nebavila. A kdyby mi nepřestala vypisovat, tak bych ji udala za stalking
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@evzeniegrandetova pravdu díž, hysterky jsou na ránu :)
Odpovědět
úplně ti rozumím :( Ale nejprve napíšu k tvému příspěvku...je to teda šílené, ano, můžeš si za to sama, ale teda zaprvé ten kolega ani není chlap když vykládá takové věci, to není normální a zadruhé co je jeho manželce do vaší svatby? Přece jí můž být jedno co si tvůj přítel o tom všem myslí, asi jejich vztah taky není zrovna úžasný když její manžel něco zkoušel na tebe..myslím že místo toho aby dělala hysteráky a obtěžovala tě SMS atd..tak bych jí normálně napsala ať se pokusí zachránit své manželství, protože proč by její manžel chodil za jinýma když by byl spokojený? Takže vlastně není to jen tvá vina ale je to chyba jejího manžela ale i její! Pokud se na svatbě ukáže normálně vyprovodit a ty se sní hlavně vůbec nebav ;-) Jinak ti můžu říct že moc dobře s přítelem víme jaké to je s takovýma hysterkama.. taky to vypadalo pdoobně, výhružné sms, řvaní do přítelova mobilu jaká jsem k.áva atd..A to se vůbec nejednalo o nějákou nevěru nebo něco takového..Ti lidé na svatbě nebudou a pokud by se rozhodli přijít doufám že budou dost rozumní na to aby toho nechali, jinak je udám za veřejné pohoršování a obtěžování, je mi to jedno, náš den si skazit nenecháme
Odpovědět
@krizecek Nenávidím hysterické lidi, vždycky mě strašně svrbí ruka, abych je "uklidnila"
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
A zkusila si se s ní sejít, prostě si to natvrdo vyříkat a uzavřít to? Kdyby to nepomohlo, tak už fakt nevím
Odpovědět
@redenka55 no když jsem chtěla, tak ona nechtěla.. tak nevím..
Odpovědět
Profilova fotka
@evelin170 na druhou stranu chudák baba, mít doma chlapa de.ila, taky asi není žádnej med :-D
Odpovědět
@evelin170 tak to vůbec neřeš, když má někdo odvahu nadávat přes SMS a telefon ale osobního střetnutí se bojí, tak co je to potom za člověka..
Odpovědět
@lamorgaine no já si myslím, že se perfektně doplňují ;-)
Odpovědět
@redenka55 Hloupý nápad. Neznáte hysteriodní lidi? Je v nich kus narcise, který potřebuje být středem pozornosti. Ona to nechce vyřešit, ona to chce hrotit
Odpovědět
Profilova fotka
@redenka55 Néééé, já se sešla. Skončilo to na mé straně pokousanou rukou a poškrábaným obličejem. Na její zlomeným nosem. Jen podotýkám, že já jsem byla solo a oni dva už přes měsíc od sebe.
Odpovědět
Profilova fotka
@nelam ne, takhle jsem to nemyslela. Ale kdyby mě chlap podváděl, tak nafackuju jemu. A nebudu se ponižovat tím, že budu vypisovat jeho milence. On má vědět, že je ženatý!!
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 ty jsi expert :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@lamorgaine Jako na nevěru??? Nebo na hysterky? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 na bitky :-D
Odpovědět
@kitinka76 Na vyhrocené situace :-) V té kavárně, kde jste se sešly muselo být ale veselo :-) Proč se vždycky dvě baby perou a chlap se směje? Dva chlapi by se nikdy neponížili
Odpovědět
@evzeniegrandetova hele když se chlap v uvozovkách :-D ponížil k tomu aby mi vyhrožoval, tak to už ten svět asi spěje fakt do...Si neumí udělat doma pořádek, tak to asi zkouší jinde, nebo zkouší jestli jeho praktiky fungujou i jinde? Fakt nevím :-) Jo a nejlepší věc jednou řekla tchýně- ať si semnou Kuba udělá pořádek...a já furt žila v domění že žijem ve světě kde jsou partneři rovnocenní
Odpovědět
Profilova fotka
@kitinka76 jsem taky jednou byla svědkem, jak se 2 baby praly, rvaly se za vlasy jak pominutý a všichni kolem se strašně smáli :-|
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?