Jsem tady nová - zebruska

Profilova fotka
Ahoj, mé jméno je Magda. Po osmiletém vztahu a pěti letech společného bydlení jsem se dočkala a bude to už oficiální ;-) Jsme na úplném začátku příprav a tak nějak se v tom neorientuju. Rozhodně víme ale, že to chceme stihnout do prázdnin (na co taky čekat :-) ). Jestli to správně chápu, tak když se nechceme brát v místě bydliště ani jednoho z nás, tak musíme na matriku tam, kde to chceme. Nebo nejdřív máme zajít na matriku v místě bydliště a pak na matriku v místě sňatku? Díky moc za odpovědi :-) Sice mám vysokou školu, ale tyhle oficiality jsou pro mě jedna velká neznámá :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj, stačí zajít na matriku v místě sňatku a oni už vám tam řeknou,co a jak :-) kdy to plánujete?
Odpovědět
@zebruska tak to gratuluji. po 8mi letech už je taky nejvyšší čas :-) a kde a kdy to máte?musíte zajít na matriku tam kde to chcete mít...budete potřebovat op,rodný list.tak vám řeknou více...jako ohledně hudby,řazení...atd...atd :-) my to máme na zámečku, takže jsme museli ještě na matrice složit 1000,- a zbytek potom doplatit.
Odpovědět
Profilova fotka
no chceme do června, květen nebo červen, léto už máme dost nacpané dalšími akcemi :) Můj sen je už od 12 let hrad Kašper, ale je to docela z ruky, takže ještě uvažujeme nad Klenovou u Klatov... Jenomže tam bývá docela plno, takže termín asi upravíme i podle nich...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?