Jsem tady nová - tutinci

Profilova fotka
Zdravím všechny svatebně naladěné lidičky. Tak jsem se k vám tady také nakonec zaregistrovala, neboť příští rok v létě, tj. 2013 plánujeme svatbu s mým snoubencem. Jmenuji se Kateřina, 32 let, pocházím z Otrokovic, ze Zlínského kraje, ale žiji a pracuji v Praze. Svatbu bychom chtěli, jak jinak, na Moravě :) v Kroměříži. Říkala jsem si, že tu získám inspiraci a rady :) Již jsem zkontaktovala svatební agenturu Juliana v Kroměříži, ta mi přijde dobrá. Plánujeme 100 hostů, a vše zkoordinovat na dálku z Prahy, to bude docela oříšek. Proto v některých bodech asi využijeme svatební agenturu. Uvítám všechny názory, tipy, rady, od místních a nemístních lidí :))))
Odpovědět
Zdravím všechny svatební lidičky :D zaregistrovala jsem se k vám protože na příští rok planujeme svatbu. jmenuji se Lucie, pocházím z malé vesničky u Hodonína. Chci tady získat nějaké cenné rady a nasbírat inspiraci :-) :-) Tak doufám že to všechno zařízování s vámi všemi bude snžší :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoooj, tak to jsme dvě :-) mě přítel požádal o ruku 31.7. a registrovalal jsem se asi v půlce sprna, taky si web ošahávám. Svatbu plánujeme za rok v září... tak tady lustruju do jakých barev a tak, čoveče už i začínám nakupovat ... SPZtky a tak. Dnes jsme dávali dohromady seznam hostů, mazec, ani jsem nevěděla kolik máme kamošů :-) a co vy, kdy bude svatba?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky holky, zdravím vás obě. Hmm, tak můžeme spolu postupně plánovat svatbu na příští rok. Společnými silami :) My už máme místo - Kroměříž (kaple + restaurace + ubytování). Jen musím ještě potvrdit termín, neboť se to tam už pěkně plní. My to vidíme na červen. Máme favoritní termíny 8.6.2013 nebo 1.6.2013. Ale prý osmička a vůbec kulatá čísla jsou pozitivnější. Už jsem si začala termíny počítat i numerologicky. :) Mrknete sem: http://www.svatebniinfo.cz/aktuality/... Počet hostů nám vychází na cca 100 osob. Hrůza. A teď abychom někoho neurazili že :)
Odpovědět
Profilova fotka
@tutinci @luuciia @ivulka4 Ahoj holky, vítám vás a přeju vám hodně štěstí, vidím, že jste se hned pustily do "práce", tak ať vám jde pěkně od ruky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?