Jsem tady nová - terysek44

Profilova fotka
Ahojky všem :-) Už dlouho surfuju po těchto supr stánkách na doporučení mé sestřenky a nakonec jsem si řekla, proč se nezaregistovat ;-) Svatbu plánujeme s přítelem na 13.9.2012 na zámku v Novém Městě nad Metují, už jen čekáme na potvrzení termínu :-) Žijeme v Anglii, tak doufám, že zařizování bude bez problémů a svatba se vydaří :-) Jestli máte některá z Vás zkušenost dobrou i špatnou s naším místem obřadu , budu ráda za každou informaci. A už pomalu začínáme vymýšlet místo hostiny a raut v okolí Hronova, Náchoda, pokud někdo má zkušenost s nějakou hospudkou budu též ráda za každe info ;-) Terka
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 Ahoj Terko, vítej mezi námi na BS! :) Gratuluji k zasnoubení a držím palce při plánování Vašeho dne D. Myslím, že díky sestřence už stránky docela dobře (aspoň) z povídání poznáš, ale i přesto je tady určitě hodně věcí, které oceníš. Ať už svatební plánovač, seznam, alba, fórum...atd. Právě ve fóru ti určitě mnoho nevěst odpoví na tvé otázky. Zkus náš vyhledávač a pokud se téma ještě na BS nenachází, založ diskuzi nebo otázku novou. Měj se tedy fajn a kdyby cokoli, ozvi se mi.
Odpovědět
Profilova fotka
Škoda, že náš statek nemám "pojízdný", že bych ho přestěhoval k Náchodu :-) Už jsme pro lidi z ciziny zařizovali, aby to vše dobře dopadlo. Držíme vám palce.
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s plánováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace :-) Budete-li hledat fotografa, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Fotografuji po celé ČR. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@terysek44 Dobrý den Terezko - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - jsem fotograf z Opočna (ale funguji po celé ČR). Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku (kupa je jich tam i ze zámku v Novém Městě :) ). Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J. PS: Vaši lokalitu novoměstského zámku znám velmi dobře, stejně jako okolí. Pokud byste cokoli řešila, i mimo fotografa, neváhejte se na mě obrátit. Rád sdělím názor či zkušenost. :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
@terysek44 Zdravim, také budu držet palce, aby svatba dopadla . Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za nabídky :-) co se týče fotografa, toho máme v rodině , takže pro nás jasná volba :-) a video není třeba, máme radši fotky :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?