Jsem tady nová - taara36

Ahojky všem:-) Na tuto stránku jsem zavítala hlavně proto, že hledám nápady a inspiraci pro naši svatbu. Věřím, že víc hlav, víc ví! Takže díky těmto stránkám najdeme vzájemnou pomoc při těch příjemných (někdy i nepříjemných) starostech s chystáním svatby:-) S přítelem se budeme brát v březnu 2014, což není úplně tradiční termín, taky už máme vybrány barvy pro dekorace - petrolejová modrá v případné kombinaci s tyrkysovou. Což taky není tradiční. Proto budu vděčna za Vaše nápady a rady, kde třeba sehnat některé věci a tak. Tak se zatím mějte krásně, pevné nervy při vyjednávaní s rodinkami, šťastnou volbu při rozhodování o věcech týkajících se svatby a prostě ať se Vám daří:-) T.
Odpovědět
Profilova fotka
Nápadů a inspirací tady seženeš spoustu, takže hodně štěstí při zařizování svatby :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, vítej na skvělém místě plném rad, inspirace a sdílení. Je skvělé mít tu možnost a podělit se s ostatními o nápady a informace. Proto jsem se přidala i já s informacemi a radami, pro výběr materiálu na snubní prstýnky. V 7 krocích vše co nevěsty zajímá. Přeji tedy, ať si z beremese odnesete přesně to, co potřebujete.
Odpovědět
Profilova fotka
@taara36 Zdravim, budu držet palce, do svatby máte ještě daleko, ale je dobré se inspirovat dopředu. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR,ceny přijatelné, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?