Jsem tady nová - svatbabude

Ahoj, chystáme s přítelem letos svatbu a tak jsem tady :-) Ráda bych se tu dozvěděla o zkušenostech jiných nevěst, kde, co, jak, za kolik apod. Patřím do skupiny "baculky" a ráda bych na to nebyla sama :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbabude : Dobrý den , přeji Vám příjemné plánování , určitě zde naleznete spousta inspirace a nápadů .. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbabude - ahoj, tak te tu vitam :-) Urcite tu najdes spoustu inspirace ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, baculka - nebaculka. Každá nevěsta je krásná! Přeji krásné přípravy a úžasnou svatbu! Ať vše klapne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@svatbabude Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace k plánované svatbě :-) Věřím, že si ji užijete a bude Vám to na ní slušet! Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Ahoj, děkuju Vám za přivítání i za nabídnuté služby. V podstatě je už vše téměř zařízeno, ale kdyby došlo k nějakému kolapsu ;-) ráda se na Vás obrátím. V tuto chvíli se ale poohlížím po šatech. Má někdo zkušenost se salonem Afrodita v Benešově? Mají tam i větší velikosti?
Odpovědět
Profilova fotka
Afroditu neznám, ale salon v Mostě svatby-most.cz mají kolem 600 ks šatů a ty ve větších velikostech také a dokážou neskutečné zázraky s tělem. Každý rok mají nejnovější kolekce. Vždy když fotíme svatbu, tak na nevěstě poznáme, že jsou šaty od nich. A navíc mají kupodivu lepší ceny než Praha ve stejné kvalitě. Možná by to stálo za to udělat si výlet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s organizováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?