Jsem tady nová - salme

Ahojky ... tak se i ja pridavam k budoucim nevestam ... :-) ... termin svatby jsme si stanovily na 1.6.2013 ... jen si nejak nedovedeme predstavit harmonogram svatebniho dne - jak jste to meli ci jak to planujete vy?? ;-)
Odpovědět
@salme Ahojky, vitam te na nasich webovych strankach kde najdes inspiracie na svuj velky den D. Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP.
Odpovědět
Profilova fotka
@salme Ahoj, vítej :-) Záleží, v kolik a kde budete mít obřad, jestli se budeš připravovat v místě, nebo doma, jestli kosmetička s holičkou přijdou k tobě, nebo ty za nimi, kolik času budete potřebovat na případné přejezdy atd. Středobodem by měl být obřad, od toho se odvíjí všechno ostatní. My jsme se brali v místě našeho bydliště, ale i tak bylo potřeba víc času na přesuny. Vstávala jsem ve čtvrt na sedm (všechno mi dlouho trvá :-) ), v sedm jsme vyjížděli ke kosmetičce, ke které jsem byla objednaná na půl osmou, před osmou jsme se přesouvali k holičce, kam jsem dorazila kolem půl deváté a kde čekala i manikérka. V deset už jsem byla doma a začala jsem se oblíkat. Vozil mě taťka, mamka mezitím přichystala drobné občerstvení. Ženich spal u svých rodičů, se svými příbuznými dorazil po půl jedenácté. Dort a koláčky jsme si nechali dovézt v ten den na místo, kytky se vezly k ženichovi (výzdobu restaurace nám zařizovali sami zdarma, takže o to jsme se nestarali). Po jedenácté jsme vyráželi na obřad, který se konal ve 12. Trval asi půl hodiny, přibližně další půlhodinu skupinové focení, pak se svatebčané přesunuli do restaurace (byla hned vedle zámku, kde se konal obřad, takže od 12 už se jen chodilo pěšky :-) ) a my jsme se šli fotit sami. Oběd byl na půl třetí, kvůli neuvěřitelně pomalému a neschopnému personálu však bohužel docházelo k velkým prodlevám :-( Dort jsme chtěli krájet jako moučník po obědě, ale právě kvůli časovému skluzu jsme začali až v pět, kdy už přicházeli kamarádi na večerní raut (oběd byl jen pro rodinu). Po rozkrojení dortu následoval první tanec a tanec s rodiči a pak už byla volná zábava, kolem půl desáté jsme rozbalovali dary. Končili jsme ve dvě v noci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Záleží, zda fakt přijedou lidi a věci k tobě (kosmetička, kadeřnice, květiny na místo obřadu a hostiny, sladké na hostinu), nebo to budeš muset vše nějak vyzvedávat a oběhávat. Na líčení a česání počítej raději dvě hodiny. Obřad je tak na půl hodiny. Oběd/večeře, pokud má tři chody, bude tak na hodinu a půl. No a pak obvykle pařba a tančení - většinou tak kolem 5 hodin tance
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?