Jsem tady nová - pitove

Profilova fotka
Ahoj jsem tady nová. Přítel mě konečně po 6 letech a 2 dětech požádal o ruku :-D Moc se těším a už si děláme předběžný rozpočet. Zatím se nám líbí datum 9.6.2012, ale musíme to doladit. Moje představa je mít hostinu s ubytováním, protože budeme mít i přespolní hosty. V dnešní době bydlím v Hradci Králové, ale obřad bych chtěla mít u rodičů tzn. poblíž Karviné. Naše společná představa je mít hostinu pro cca 25 nejbližších lidí s pozdějším rautem, kde by přišli kamarádi a vzdálená rodina. představovali bychom si i posezení u rautu venku. Kdyby někdo z vás věděl o restauraci, hotelu, penzionu nebo zámečku kde by se vešlo na hostinu 25 lidí a byla by tam možnost i prostoru pro tanec a zároveň i ubytování cca pro 15 lidí za příjemné penízky budu ráda za inspiraci.
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to gratuluji a vítám tě tady :-D Bydlím daleko,takže v tom druhém ti neporadím,jen tě chci přivítat,já to mám čerstvě za sebou.Kdybys chtěla s něčím poradit,napiš.pa.Helča ;-)
Odpovědět
@pitove Ahoj, vitam te na nasich strankach kde najdes spustu informacii i rad. Skus tieto temy na zacatek: http://www.beremese.cz/diskuse/vyhled... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/c... Ak budes nieco potrebovat klidne mi napis do IP:)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?