Jsem tady nová - petulkavikulka

Profilova fotka
Ahoj jsem tu nová a v polovině září nás čeká náš svatební den. Vůbec nevím co to všechno obnáší, co se musí zařídit, aby jsme na nic nezapomněli a na kolik to všechno přibližně vyjde. Tak doufám, že tady najdu potřebné rady, tipy a informace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka Ahoj, vítej mezi námi. Máte už na matrice domluvený termín? Tím se musí začít. Potom zamluvit fotografa, kameramana, místo na hostinu, poohlídnout se po šatech, prstýnkách. Pak také oznámení. Dekorace a další už může počkat. Rozpočet záleží na tom, kolik vás bude, jakou máš představu, může se to lišit o desetitisíce.
Odpovědět
Profilova fotka
Termín na matrice budeme vyřizovat tenhle týden. Hostů máme + - 60 Největší starost nám dělá asi kde udělat hostinu. Naše představa je mít to někde venku. Kdyby někdo o něčem věděl v okrese Český Krumlov moc by nám to pomohlo. Už se mi o tom všem posledních pár dní i zdá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka Dobrý den, pro Vaši chystanou svatbu rádi poskytneme naše služby. Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka od nás je Krumlov 8 km a prostory jsou variabilní.
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka Dobrý den,záleží co vše potřebujete ještě zařídit, více info na našem profilu.Kostolnik
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, vítejte! Věřím, že zde naleznete spoustu užitečných rad a tipů, které Vám pomohou s plánováním svatby. Pokud budete hledat oblíbené originální produkty na Vaši svatbu, určitě Vám mohu být nápomocný. Přeji Vám, ať se vše kolem svatby podaří – hlavně je důležité si svůj velký den užít!
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka Dobrý den, vítejte. A prvně gratulace :-) Budete-li hledat fotografa, mohu Vám nabídnout své fotoslužby. :-) Fotografuji po celé ČR. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé moje práce podívat na můj profil zde nebo na facebooku a na mých webových stránkách. Neváhejte mě zkontaktovat :-) Mějte se pěkně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
@petulkavikulka Dobrý den - gratuluji k zasnoubení! :) Rád bych Vám nabídl své fotografické služby - funguji po celé ČR. Pokud máte zájem, podívejte se na odkaz na můj web s galerií nejlepších svatebních snímků z loňského roku. Odkaz na web naleznete pod tímto textem. ;-) Ceník Vám případně velmi rád zašlu na vyžádání. S pozdravem a přáním úspěšného plánování svatby, Honza J.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?