Jsem tady nová - petulinecka86

Profilova fotka
Ahojky....Dnes jsem opět koukala po internetu na svatební kytici.Nějak jsem se dostala až sem :-D Tak jsem ráda,že jsem našla místečko kde se můžu radit...Svatbu máme za 16 týdnů,tak přípravy v plném proudu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, zdravím tě :-) tady je to super! taky jsem tuhle stránku našla náhodou :-) vůbec mě nenapadlo, že něco takového může existovat! :-) vždycky se těším, až si budu moc přihlásit na beremko :-) já taky hledám a hledám... po 2 měsících, jsme se domluvili na bílo-fialové barvě... + díky i pár lidičkám tady na beremku :-) jinak nic nemáme... místo obřadu ani místo hostiny :-( je to špatné!!!!! co už máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
No my máme zajištěný zámek v Děčíně ,vyběhanou matriku,svatební oznámení a prstýnky a místo oslavy.Jinak pořád chybí šatičky a kytky a všechno na hostinu.My to asi budeme mít v bílé barvě.....Strašně se mi líbí lilie a myslela jsem do toho červenou ale ještě uvidíme :-) Kde se berete vy?
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinecka86 hmmm, tak to toho už máte hodně... my po 2 měsících pořád nic :-( jsou ted jiné starosti, tak na tohle bohužel není čas... zdraví je důležitější... no to ještě nevíme... ale asi v Prachaticích hostinu a obřad na zámku Kratochvíle... chtěla bych to mít venku, ale je to prý těžký zařídit ... hudbu a tak... tak nevíme... :-( já jsem taky chtěla bílou, ale nakonec jsem se rozhodla pro bílo fialovou :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No to zvládnete :-) Fakt,třeba vám to vyjde venku.Ono se říká když se chce tak všechno jde :-).Tím nemyslím Vás ale ty co Vám řekli že je to težké zařídit.TOmu nevěřím.No já bych neměla mít normálně jen bílou když mám děti ,le dneska je to vše jinak.Hlavně uvidím ještě jaký si nakonec vyberu šaty viď a podle toho budu dělat kytici barevnou atd.Jinak držím aby to zdraví bylo co nejdřív dobrý!!!!
Odpovědět
Profilova fotka
@petulinecka86 ahoj, vitaj na nasej stranke :-) Verim, ze si nasla potrebne inspiracie ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
no zaímt pořád pokukuju :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?