Jsem tady nová - petrovam

Profilova fotka
Uf, brouzdám a pátrám a hledám :-) Všechno, hlavně inspiraci. Letos v listopadu bude svatba a asi bychom měli s přítelem něco dělat , abychom to dali nějak dohromady. No s přítelem- ten je věčně v práci, tak na to budu asi sama, ale těším se a nevadí mi to, aspoň mi do toho nebude mluvit...snad :-) Holky, čím bych měla začít? Nemám vůbec tušení, co a jak :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, no tak první je nejduležitější stanovit si datum a místo obřadu a rezervovat termín na matrice jakmile budeš mít toto můžeš teprve pokračovat dále ( doporučím si sepsat přibližný počet lidí at nevybereš místo s malým sálem například)
Odpovědět
Profilova fotka
@petrovam Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve Full HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR. Video ze svatby může začínat vývojem ženicha a nevěsty ve formě fotek, každé naše videa mají i romantické klipy, nebo sestřih z celého dne, také mohu zajistit profesionálního fotografa z našich webových stránek, můžeme přijet jedním autem a vše v přijatelných cenách. Prosím koukněte na náš web, kde najdete i ukázky svateb. V případě zájmu se prosím ozvěte.
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím a držím palečky, ať to vše zvládneš. Podle mne začínej termínem, místem a přibližným počtem osob na svatbě. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak vidím, že vám již psal pan Bajer-videotvorba. Můžu ho vřele doporučit i z naší vlastní svatby. Krom toho s ním spolupracujeme i jako fotografové. Známe vzájemně způsob naší práce a víme kdy a jak si nepřekážet ;-) Na společnou práci můžeme přijet jedním autem. Jinak přeji krásné léto plné svatebních příprav a hodně štěstí a energie :-) Petra Lončáková
Odpovědět
Profilova fotka
@petrovam Prvně velká gratulace k chystané svatbě! :-) Až budete vybírat fotografa, mohu Vám nabídnout své služby. :-) Jsem přímo z Prahy. Pokud byste měla zájem, můžete se na některé mé práce podívat na můj profil zde nebo na mých webových stránkách. Budu moc ráda, když mě zkontaktujete. Držím Vám palce při plánování svatby :-) Mějte se krásně, Petra
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud si budete přát, aby Vás na svatbu přivezl krásný veterán, neváhejte nakouknout do naší nabídky. Je to nezapomenutelný zážitek a samozřejmě není krásnějších fotek :) S plánování přeji pevné nervy a dobrou "ruku" ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?