Jsem tady nová - pekuka

Profilova fotka
Ahoj, dostala jsem radu, od kolegyně, abych navštívím tyto stránky :-N . Příští rok se s přítele budeme brát a budu ráda za každou inspiraci i radu co před dnem D je třeba zařídit, jak dlouho do předu se vše musí zařizovat. V lednu, v únoru a v březnu jsem nejvíce pracovně vytížená :-( , tak doufám, že my pomůžete, abych vše zvládla. Termín svatby máme 7.6.2012 :-) ..
Odpovědět
Profilova fotka
Vítej na beremku, určitě tady najdeš spousta inspirace! Tady ti každý rád pomůže.
Odpovědět
Profilova fotka
@pekuka Ahoj, vítej mezi námi:-) Určitě ti tu rády pomůžeme, takže se klidně ptej na vše, co tě zajímá. My jsme začali zařizovat svatbu půl roku předem - resp. necelých 7 měsíců. Termín už máte potvrzený na matrice?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, termín bychom měli mít potvrzený, jen po novém roce máme zajít vyplnit nějaký dotazník a něco si domluvit asi, jak to bude probíhat. To je vše co máme. Můžete mi poradit co je třeba zařídit za další? S přítelem jsme si řekli, že asi místo kde bude hostina a fotografa, to, že je tak nějak nejdůležitější, pak už nevím co je třeba zařídit co nejdříve, nebo jak dlouho do předu. Chtěla bych určitě živou hudbu, to jediné vím, pak už jsem ztracená :-S .
Odpovědět
Profilova fotka
@pekuka Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji k zásnubám a ať vše naplánujete dle Vašich představ. Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?