Jsem tady nová - mystiq

Ahoj a hezký podvečer všem. 1. ledna mě po novoročním ohňostroji čekalo překvapení v podobě žádosti o ruku. Svatbu chceme uspořádat v Brně koncem srpna 2013 nebo začátkem září. Věřím, že na BS najdu spoustu skvělých tipů a budu ráda, pokud budu moct taky přispět svými postřehy :). Mějte se....
Odpovědět
Profilova fotka
@mystiq Ahoj Mystiq, vítej mezi námi na BS a zároveň přijmi mé gratulace k tak originálnímu zasnoubení! :) Do srpna je ještě nějaký ten čas, ale i tak to uteče jako voda a před vámi bude stát váš krásný den! Užívej si plánování jak jen to jde, my ti rády budeme nápomocny a kdyby cokoli, ozvi se mi. :-) J.
Odpovědět
Profilova fotka
@mystiq Dobrý den, rádi Vám se svatbou pomůžeme.
Odpovědět
@jennyska Ahojky, díky za uvítání :). Jj, termín ještě daleko, ale jak vidím, tak Vám se to blíží :). Se snoubencem teď aktuálně řešíme restauraci na oběd po obřadu a následný večerní raut s hudbou a tancem. Na BS jsem četla recenze na různé podniky v Brně, tak je musím obeslat a popř. obejít. Uvidíme, jak to dopadne. Jak máte restauraci řešenou Vy? Měj se, ahoj M.
Odpovědět
Profilova fotka
@mystiq Ahoj, ano ano, my to máme už za pár, ale všechno klape podle plánu, takže je to v pohodě ;-) My máme svatbu asi pro 180 lidí a děláme ji celou ve velkém tanečním sále, kde se pořádají plesy apod. (bohužel v okolí žádný hotel, který je schopen pojmout takový počet hostů není). Díky jeho zázemí budeme mít i vlastní kuchyň, pronajatý kuchařský tým atd :) A kolik tě tech obchůzek čeká?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?