Jsem tady nová - misibar

Profilova fotka
Ahoj děvčata, jsem zde nově zaregistrovaná :-) Musím říct, že je zde spoustu užitečných rad a hlavně inspirace no a jak jsem zjistila tak i pro mého nastávajícího, jelikož mne na tohle forum upozornil právě on :-D Svatbu máme naplánovanou na 8.6.2013, šaty jsme vybrala dnes, jediný problém mám s výběrem účesu. Tak snad zde něco najdu... Všem nevěstám přeji klidné přípravy a hlavně hodně lásky!
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, tak takového chlapa, který se dobrovolně stará o přípravu svatby, Vám bude určitě každá nevěstinka závidět ;) Mrkněte na naše stránky, třeba tam najdete inspiraci pro Vaši svatební výzdobu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky nevěsty, potřebovala bych poradit.. Mám si pořídit samodržky, ikdyž budu mít botky s otevřenou špičkou? Je to pro mne opravdu faux-paux, jelikož dle mého názoru punčošky do otevřených bot nepatří. Na druhou stranu stále někde čtu, že si je má každá nevěsta pořídit, vypadá to lépe a hlavně jsou do bot pohodlnější než jít naboso.. :-S Co myslíte? Máte někdo zkušenost? Nebo si je pořídíte a pak uvidíte podle počasí a momentální nálady? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misibar Zdravim, budu držet palce, aby svatba dopadla dle Vaších představ a aby Vám nepršelo a svítilo sluníčko. Máte krásný datum svatby. Já Vám mohu nabídnout profi video ze svatby, jezdíme po celé ČR, koukněte na náš web. zdraví Bajer Miroslav
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?