Jsem tady nová - misa_a_fanda

Profilova fotka
Ahoj, dneska jsem se tady zaregistrovala ( na radu přítele, kterému se loni vdávala sestra a tvrdil mi, že tady byla přihlášená spolu se svým přítelem, ale asi si to nějak popletl, jak vidím, je to tady spíš - úplně :-) pro nevěsty - proto je můj nick takový jaký je :-D )..........Svatbu máme mít 11.června 2011, hrozně rychle se to blíží :-) moc ráda si tu s Vámi popovídám o přípravách a nechám si poradit, je to toho spousta, až z toho někdy jde hlava kolem :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda Ahoj, vítej :-) Myslím, že nick je fajn, aspoň je vidět, že k sobě opravdu patříte ;-) Tak přeju, ať tu najdeš spoustu dobrých rad a tipů.
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky taky tě vítám jsem tu zaregistrována bůhví jak dlouho a nějak furt bloudím...nu my máme termín 20.8.2011..tak papapa
Odpovědět
Profilova fotka
@romcovaklarka @misa_a_fanda Takové přezdívky jsou nejlepší:) Vždyť se bereme dva, ne?:) Jestli něco sháníš, tak se ptej:)
Odpovědět
Profilova fotka
@kajovaevicka ahoj, no já teď zrovna tak nejvíc přemýšlím - zatím jenom přemýšlím :-) o jedné věci. Svatba bude 11. června, věci tak postupně zařizujeme.......jde o to, že přítel je věřící, takže obřad bude v Břevnovském klášteře, církevní. Od března máme chodit k tamnímu faráři, na taková sezení, jelikož já pokřtěná nejsem.....s přítelem jsme k sobě v těchto otázkách vzájemně tolerantní, to znamená, já s ním jdu na mši, on mě nenutí ke křtu :-)..........ale od začátku března máme chodit na ta povídání a já ani úplně přesně nevím, čeho všeho se to bude týkat, i když určitou představu samozřejmě mám, ale jsem z toho trošku nervozní :-) nemáš s tímhle náhodou zkušenosti?
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda Kamarádka to musela absolvovat loni na podzim. Ten duchovní chce prostě vidět, že jste v tom všem za jedno, že když manžel bude chtít děti vést k náboženství, nebudeš mu bránit, že manželství je pro tebe opravdu posvátné, že ty sama chceš církevní sňatek pro duchovno a ne pro kostel (jako stavbu), že jsi k náboženství tolerantní. Rozhodně tě nebude přemlouvat ke křtu, ale prostě chce vidět, že si oba jste jistí svým rozhodnutím. To samé manžel bude muset dokázat, že proti své vůli tě nebude nutit k náboženství, stejně jako nechá děti vybrat si, jestli chtějí nebo ne.
Odpovědět
Profilova fotka
@kajovaevicka Jj tak nějak si to představuji.....ten pan farář působí hodně mile, už jsme s ním komunikovali, tak snad to bude bez problémů :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo jo, taky jsme o kostelu uvažovali, hlavně proto, že tady máme skvělého faráře. Přítel je sice pokřtěný, ale nepraktikuje, takže nakonec jsme se rozhodli pro civilní sňatek.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,taky jsem se zaregistrovala nedávno ;-) svatbu plánujeme 26.8 2011 :-)
Odpovědět
Ahoj zrovna tedka jsem se zaregistrovala a zjistila jsem ze mame svatbu ve stejny den 11.6.11 :-). Co uz mas zarizeno? Ja zatim jen misto obradu a fotografku ....je toho tolik, ze ani nevim cim zacit :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@syss Prosím Tě, jestli to není tajné, mohla bys mi do IP poslat fotku toho vašeho s cenou? Nebo Ti mám dát raději e-mail? Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda ahoj, vitaj na nasej stranke :-) mozno ti pomoze aj tato tema : http://www.beremese.cz/diskuse/tema/1...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@kathyxkathy ahoj, je to krásné datum - s těma 11 že ano , navíc my to máme i z toho čistě praktického hlediska - jak podotkl můj přítel, že si bude moci pamatovat moje narozeniny a naše výročí pod jedným datumem . Jinak tedy zařízeno už toho máme víc, i z toho důvodu, že jsem ještě na škole a květen - červen je zkouškové, takže předtím se budu muset učit ještě k tomu .............tak zařízeno máme místo obřadu a hostinu, kapelu na hostinu, fotografku - tou bude jedna kamrádka, ale ještě bych chtěla domluvit fotografa na obřad - který to místo zná a bude vědět kam koho postavit, aby byly pěkné fotky .......máme objednaná oznámení, právě se tiskne vzorek. Šatičky už jsou také zamluvené, na prstýnky jsme se zatím jenom dívali, ale už máme představu o tom, které to budou.......a tento týden se chci stavit u cukrářů vybrat dort a obednat svatební koláčky - bojím se, že zrovna toho 11. června 2011 bude nával .......mám domluveného svědka ...........v březnu začnou sezení s farářem, jelikož já nejsem pokřtěná a bude to církevní obřad, i když ta sezení jsou i když jsou pokřtění oba dva nejenom jeden, jak jsem se dozvěděla ..........no docela mi z toho jde hlava kolem, je toho tolik a přítel chce větší svatbu - jsou poněkud větší rodina , tak si to zatím pořád nedokážu úplně představit s organizací a tak................a kde máte mít obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda Ahoj,taky tě tu vítám,já mám sice svatbu až v příští rok,ale nedá mi to neplánovat a nehledat inspiraci :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta ahoj, no a proč taky ne :-) alespoň pak nebudeš mít nervy, že nic nestíháš...........no a jaké máš prozatím představy? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda Já si právě to plánování strašně užívám-i když bych se měla učit na zítřejší zkoušku-ale je to dobré odreagování. Svatba bude na zámku nedaleko Brna,v červenci příštího roku, laděna do kombinace bordó/bílá. Máme vybrané oznámení,fotografa,místo hostiny,ale všechno je to zatím teorie.Mám vybrané šaty,nechám si ušít,mrkni do alba :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda Tak kouká,obřad v Břevnovském klášteře,tam to mám moc ráda,bude to moc hezký.My plánujem mít na hostině tak do 40lidí
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta jéé to je bezva, já se taky střídavě učím na zkoušky a mezi tím ( no spíše častěji) brouzdám a hledám věci ke svatbě :-D .........my jsme původně plánovali svatbu na září, protože v tom červnu budu mít vpodstatě další zkouškové - nebo tedy těsně před tím, celý květen, ale přítelova ségra odlétá do ciziny v létě, tak jsme to dali na ten červen, jednak kvůli těm narozeninám a taky se nám to datum líbí 11. června 2011 :-)...........jdu mrknout na ty šaty :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda No já jsem tu častěji než bych chtěla :-) Já právě svatbu o zkouškovém nechci,proto to máme v létě,Máš to super,že to máš na narozeniny,my to plánujeme na naše výročí.a co studuješ? já pocházím z Prahy,proto to v Břevnově trochu znám :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta no, nám vychází na hostinu lidí 70 - přítel má početnější rodinu a u nich jsou takhle větší svatby taková tradice...........trošku se toho bojím, ale zase si říkám, že oni už to mají naučené - loni měli v rodině svatby dvě a moje rodina zase tak velká není :-) ..............jinak šatičky jsou moc krásné jak máš vybrané a na zámek se budou hodit :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta na výročí to je taky hezký :-).....já studuju veřejnou správu a právo a ty?...............Břevnov se mi moc líbí, i to okolí, kdyby se povedlo počasí, mohly by být krásné fotky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda U nás se lidi moc nestýkají v tom širším okruhu,takže tam se to omezilo a u přítele je to naopak,tak se to vyrovná :-) Děkuju moc,já se do těch šatů zamilovala na první pohled :-) už se nemůžu dočkat. Letos si chceme nechat udělat snubní prstýnky v Irsku, které zbožňuju a považuju za svou druhou vlast,tak snad to všechno vyjde.
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda Studuju španělštinu v Brně,letos končím konečně (doufám),trochu se to protáhlo. doufám,že ta zítřejší zkouška (literatura,komentář povídky) bude v pohodě,ale už dávno nějaké nervy neřeším. já bych se nejradši vdávala letos,nemůžu se dočkat,ale příští rok to bude podle našich představ
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta tak to je krásný :-) my už máme vybrané zlatnictví v praze, objednávat je chceme příští měsíc, ale už jsme si vybírali které by se nám líbily......já tedy po zkušenostech se zásnubním prstýnkem vím to, že do snubního nechci žádný kamínek ani drahokam nic takového co by mohlo vypadávat :-D .............teď už je to naštěstí snad v pořádku, ale museli jsme ho nechat opravovat celkem čtyřikrát.....
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda Já taky nechci žádný kamínek, ze zásnubního mi vypadl nedávno, byl to nezvyk,nemohla jsem se dočkat,až ho budu mít zase zpátky,.jak jste spolu dlouho a jak Tě požádal o ruku?jestli nejsem moc zvědavá :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta no práááávě taky mi to vadilo :-D ....................jsme spolu 14 měsíců ( s tím, že už jsme se znali zdřívějška :-), ale od 16. listopadu 2009 jsme spolu závazně :-D , o ruku mě požádal loni v květnu a musím říct, že to byl docela šok, nečekala jsem to opravdu, ale........bylo to vlastně i proto takový krásnější :-)...........už spolu tedy bydlíme - to jsme bydleli už před tím květnem, takže jsme se začali poznávat celkem rychle........no a samotná žádost o ruku byla prostě romantika nádherná :-)...........bylo to v lomu na Americe jestli znáš - kousek od Karlštejna, zastavili jsme tam cestou z večeře v restauraci poblíž...........měl pro mě připravenou básničku co složil a byl strašně nervozní a roztomilej :-D .........no a jak to proběhlo u vás?? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda No jasně,že to tam znám, mám kousek od Karlštejna chatu,kam jsem jako dítě jezdila na prázdniny-Černošice. To jste na tom podobně,my máme za chvíli 11 měsíců,ale mám pocit jakoby to bylo daleko déle,i naše okolí nám to říká,že si spolu úžasně sednem a tak.Takže jsme spolu od 7.ledna 2010,byl to takový dárek k narozeninám,co jsem měla dva dny předtím :-) a od února spolu bydlíme,takže myslím,že se znáe docela dobře.To máš super,že to byla taková romantika,i když u nás vlastně taky. Zasnoubili jsme se loni na čarodějnice,den předtím mě pustili z nemocnice,kde jsem byla 5týdnů,bylo to děsný a stálo nás to nervy,ale sblížilo nás to jak nic a nebýt toho,tak jsem se prstýnku asi jen tak nedočkala :-) Bylo to někdy před půlnocí,kdy jsme leželi v posteli a povídali si,byl strašně rád,že mě má zase doma a najednou říká,že už nemůže déle čekat,že si po těch operacích uvědomil,kolik pro něj znamenám a tak a přišel s krabičkou a prstýnkem, bylo to nečekaný a úžasný,ale prostě vím,že je to ten pravej :-) druhý den přijeli naši na návštěvu (a poznali Jirku poprvé osobně),tak jsme jim to hned řekli,měli radost :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@stastnanevesta to je úplně až dojemný :-).......tedy, sice tomu předcházelo asi dost těžké období, ale zase nadruhou stranu, to potom, vypadá hrozně upřímně a tak opravdově..............jinak tedy naši taky ,,měli radost" :-D .......po maturitě jsem byla v anglii a potom jsem plánovala, že na vysoký bych chtěla ve druháku jet na erasmus.....tak zezačátku pořád řešili, že hlavně chtějí abych dostudovala.........i kvůli tomu, že Fanda je o necelých osm let starší, což není nijak moc a časem se to ztratí úplně, ten rozdíl, ale prostě reakce lidí z mého okolí byla zezačátku ne úplně negativní, ale dost z nich se mi to snažilo rozmlouvat, ať počkám a tak podobně..........teď už je to lepší, mamky se chytla svatební horečka potom co jsme byly vybírat šaty, :-) a kamarádi sice mají sem tam nějakou připomínku, ale není to už v takové míře
Odpovědět
Profilova fotka
@misa_a_fanda Ono se říká,,že tyhle těžký chvíle buď ten vztah zničí a nebo mu naopak pomůžou. Byla jsem strašně překvapená, byli jsme spolu chvíli, ale fakt je,že mi naznačil asi po 14dnech,že by si mě vzal hned :-) a já vím,že to myslel doopravdy.A kdyby to nemyslel vážně,tak to neudělal. Jirka je o 2 a tři čtvrtě roku starší než já,ale přijde nám to naprosto akorát. Můj táta chce taky,abych dostudovala,když už jsem si to takhle dost protáhla a pořád nic.Je to strašný perfekcionista,ale jinak ho mám moc ráda.Z přítele jsou nadšení,mamka mi pořád říká,že se ho mám držet :-D To mě mrzí,že u vás byly reakce negativní,u nás ne, navíc mamku teď chytlo plánování taky a občas přijde s nějakým nápadem,je to super :-)
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?