Jsem tady nová - martiluca

Ahoj. Jmenuji se Martina. Před několika dny mne přítel požádal o ruku :-) Jsme spolu už 5 let. Mně je 33 a mému budoucímu muži 22. Svatbu plánujeme v květnu 2014, takže máme ještě docela dost času. Doufám, že se tady dozvím nějaké zajímavé tipy :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@martiluca Dobrý den, natáčíme profesionální technikou ve FULL HD kvalitě 16:9, jezdíme po celé ČR a ceny máme přijatelné, mohu také zajistit za dobré peníze i fotografa a na větší vzdálenosti jezdíme jedním autem. Prosím koukněte na naše ukázky a informace na našem webu. Pokud budete mít zájem, prosím kontaktujte Nás co nejdříve, data se rychle plní ! s pozdravem Mirosav Bajer, Videotvorba BAJER Pardubice
Odpovědět
@video Děkuji, ale fotografa a kameramana budeme mít vlastního.
Odpovědět
Profilova fotka
@martiluca Blahopřejeme k zasnoubení! Nabídka pražských salónů je jistě veliká ale koukněte i k nám na web. Pražské nevěsty k nám jezdí nejen kvůli 200 svatebním šatům na salónů ale i kvůli příznivějším cenám. Můžeme se domluvit i na víkendové návštěvě. Přejeme úspěch při výběru těch nej nej šatů! A ať se Vám svatba i společný život vydaří.
Odpovědět
Profilova fotka
Vítám Vás a přeji Vám radostné a hlavně klidné plánování :-) Podívejte se na naši nabídku www.berenike.cz, kromě svatebních šatů zde pořídíte i krásné boty, doplňky, ale i svatební oznámení a doporučení na fotografa, kadeřnici či květinářku. A to vše za velmi příznivé ceny ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?