Jsem tady nová - makinka23

Ahoj, sleduju to tady už pár dní a vůbec nevím kde mám začít. Svatbu chceme koncem října, ale po shlédnutí všech "povinností" co musíme udělat, to asi nemůžeme stihnout :-) Potřebovala bych nějakej návod "jak udělat pěknou svatbu narychlo" ;-) Jinak inspirace a krásných fotek z Vašeho dne D je tu spousty a už teď nevím co bych si měla vybrat ;-)
Odpovědět
@makinka23 Ahojky :) Vitej na nasich strankach kde najdes spustu inspiracii a napadu. Skus nakuknut do tychto tem snad neco najdes :) http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... http://www.beremese.cz/diskuse/tema/s... Ak budes neco potrebovat klidne se mi ozvi do IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
ahoj vítám tě a držím palečky ať to všechno hezky stihneš, my na to máme zase dva roky, což je hrooozně dlouho a raději bych plánovala takhle na rychlo snad :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ja myslim ze to v klidu stihnes.. hlavne se nestresuj :-) ja se budu vdavat 1. rijna zacala jsem nekdy v cervenci a uz mam vsechno zarizeno... myslim ze asi nejdulezitejsi je termin... treba v pujcovne satu ho budes potrebovat.. potom taky kde se chces vdavat.. nekde na matrikach uz maji hodne dopredu plno... taky fotografove mivaji plno... to je myslim pro zacatek nejdulezitejsi.. nebo aspon pro me bylo... kdybys potrebovala radu nebo inspiraci, myslim ze tyto stranky jsou vazne super a najdes tady vsechno :-)
Odpovědět
Tak to chápu, dva roky bych asi nevydržela, jsem docela nedočkavá :-) ale zase takle nevím, jestli to dáme dohromady, protože to bude asi větší svatba a stále nemáme ani potuchy, kde udělat hostinu pro cca 80 lidí a pár diskuzí jsem tady už prokoukla, ale nic mě nezaujalo ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 aha, tak to my tu svatbu plánujeme podstatně menší a vlastně už mám vše vymyšlené, tak nevím, co budu ty dva roky dělat :D
Odpovědět
rosaleen:Děkuju za podporu ;-) Svatbu budeme mít v kostele u nás v Říčanech, na termínu se jdeme domluvit zítra - první sezení ;-) zatím nemáme ani rozpočet ;-) tak snad to nejak stihnem a inspirace je tu vážně hodně - spíš až moc - chtěla bych to všechno a jsem nerozhodná ;-)
Odpovědět
@mary1988 a proč až takle zadlouho to plánujete?
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 po škole...
Odpovědět
@mary1988 ahaaaa 8-) a už máš vážně vybraný všechno? Místo šaty prstýnky dort........? =-)
Odpovědět
Profilova fotka
prstýnky ne. mám vybrané šaty, místo, seznam hostů, svědky, fotografa, oblek, družičku, květinářství :D
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 viz výše.. .zapoměla jsem dát odpovědět...
Odpovědět
@mary1988 a můžu se zeptat odkud jsi?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@makinka23 Kroměříž (teď jsme ale v Praze)
Odpovědět
a svatba bude kde? :-) V Kroměříži ?
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 jj v Kroměříži
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 Ahoj, vitam te na BS :) tak, jak uz psala niccky.z, inspiraci je tady spousta a ja pevne verim, ze si nejakou vyberes a tvuj den D bude nádherný:) V pripade, ze budes potrebovat pomoci, poradit, ozvi se mi do IP.
Odpovědět
@jennyska Ahoj, moc děkuji za podporu, spíš vůbec netuším kde mám začít, nejsem organizační typ :-N nevím ani jak chci aby to vypadalo nic, nikdy jsem o tom neuvažovala :-) jediný co vím je, že budeme mít svatbu v kostele :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 Jasne, rozumim, co mas na mysli :D tak se zkus kouknout napriklad tady http://www.beremese.cz/diskuse/tema/c... Mozna tam najdes navod cim zacit.... a kdyby i to bylo malo, dej mi vedet, neco pohledame a nebo zalozime diskuzi :)
Odpovědět
@jennyska děkujuuu, ale vážně začínam uvažovat o tom, že si najmu nějakou agenturu, protože tohle asi nemůžu zvládnout sama x-) zařídit svatbu cca za dva měsíce pro cirka 80 lidí je asi nemožné a nebo finančně hodně náročné, když neni čas to všechno zařizovat dopředu a vybírat si :-) :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 v tom pripade tedy nakoukni do diskuzi na tema svatebni agentury a aspon budes vedet, jaka byla s kym spoluprace apod :) Urcite svatba dopadne dobre! Ale i tak, kdyby jsi se rozhodla jinak, koukni taky na to tema o tom kde zacit....
Odpovědět
@jennyska Ahoj, můžeš mi prosím poradit: zajímalo by mě, jestli někdo pořádá svatební oběd pro rodinu před obřadem a po obřadě už jenom raut se všemi zvanými? Asi neumim hledat, protože jsem takovou diskuzi tady nenalezla.... :-. :-x Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 No nevím jestli je tu taková diskuze, ale praktikuje to podle mě většina lidí, já to mám taky v plánu, oběd jen rodina, teda až po obřadu, pak se jdeme fotit a potom odpoledne už větší rodina a tak :)
Odpovědět
@makinka23 Ahoj, jestli to tak chcete udělat, tak to prostě udělejte. Nemusíš se vůbec ohlížet na to, jestli to tak někdo praktikuje. Budete tam vy a vaši hosté, tudíž to zorganizování musí hlavně vyhovovat vám :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 Ahoj, tak ani já jsem takovou diskuzi nenašla, takže klidně můžeš diskuzi na toto téma založit a uvidíš, určitě Ti někdo poradí :) Kdyby jsi s tím potřebovala nějak pomoci, dej mi vědět.
Odpovědět
@ivet1987 @bubbi děkuji za rady, já mám práˇve v plánu udělat oběd před obřadem, protože budeme mít hodně hostů a platit všem oběd se mi nechce :-p ale rodičům se to moc nelíbí, prý se to tak nedělá atd., ale je mi zase blbý, aby hosti čekali, než se rodina naobědvá :-|
Odpovědět
@jennyska založit diskuzi? tak to moc netuším jak :-N a ani kam by měla zapadat ;-) třeba mi někdo poradí tady, ale chtěla bych slyšet názory ostatních .....
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 A nebo oběd nedělejte a udělejte po obřadu veliký raut. :-) Jako na tom obřadu budou u vás už všichni. U nás právě jen rodiče a babičky, a potom až oběd, tak to je jednodušší. Jen doufám že nebudou tetičky vyšilovat že nejsou pozvané na obřad :-D Chceme malou svatbu no.
Odpovědět
@ivet1987 u nás by právě asi vyšilovali :-D po obřadu bude určitě raut pro cirka 80 lidí, ale to posezení s rodičema zrušit nemůžu - by se mohli urazit ;-) a právě netušim, kam ho mám zařadit :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@makinka23 Slavnostní oběd den před nebo den po :-D Ne, to určitě nějak yvmyslíš, není to špatný nápad obědvat před obřadem.
Odpovědět
@ivet1987 no to by koukali teda :-D :-D no uvidíme, jak se na to bude tvářit zbytek rodinných hostů 8-) díík
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?