Jsem tady nová - makesska

Ahoj holky :-) na stránky koukám už dlouho a teď jsem se konečně odhodlala i zaregistrovat. Zasnoubili jsme se v dubnu, svatbu plánujeme na září 2013 tak jsem si řekla že už je pravý čas zavítat mezi Vás. Snad nám nepřinese smůlu, že to nestihneme do roka a do dne, na jaře mě čekají státnice a do toho ještě svatbu bych asi nezvládla časově, ani psychicky. Těším se na to, že tady naberu inspiraci a dobré tipy a doufám, že mi poradíte když si nebudu vědět rady :-)
Odpovědět
No nekecej :-P Gratuluju, MakesSKO :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
@makesska Dobrý den, tak tedy Vám gratuluji k zásnubám a kdyby jste potřebovali profi kameru na svatbu,tak volejte, pište, rád Vám pomůžu.... Já Vám mohu nabídnout videozáznam vašeho Velkého dne. Bude to vaše jediná živá památka, která Vám po svatbě zůstane. jezdíme celou ČR a ceny přijatelné, koukněte na náš web.
Odpovědět
Profilova fotka
Milá nevěsto, jestli ještě nemáš své vysněné šaty, zkus náš nový Salón Nobless. Jsme v Táboře v ulici Bydlinského a máme opravdu velký výběr ze 200 šatů. Nevěsty k nám často jezdí i kvůli nižším cenám. Většina modelů je nafocená na našem webu, tak si můžeš doma v klidu udělat předvýběr. Fotky nijak neupravujeme a fotíme na "normálních" děvčatech a ženách - žádné modelky vel. 32-34! Moc rádi Tě uvidíme i s Tvým doprovodem a návštěvu Salónu si můžeš naplánovat i na víkend.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme inspiraci pro místo na svatbu... :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vítejte, je to skvělý server se spoustu nápadů a rad, které Vám budou při plánování Vaší svatby určitě nápomocni. Kdybyste hledala šatičky pro dětské družičky, postačí se inspirovat u nás, s pozdravem Lucie Rybářová a Eva Štruplová - Ella fashion PS: Originalita a nízké ceny jsou šaty od Elly.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?