Jsem tady nová - lusia85

Ahoj holky, tak jsem se taky zaregistrovala, díky tomu že jsem hledala už pár informací a vždy mě to zavedlo sem a nechala jsem se vámi inspirovat, takže všem velké díky :-) Mám zatím termín svatby, chtěla jsem se zeptat, nebudou na mě ve svatebním salonu koukat blbě když si v listopadu pujdu vybírat šaty, ale svatbu mam az v srpnu? :-N Jsem prostě nedočkavá a ráda vše vidím v čím dál jasnějších barvách :-D Díky
Odpovědět
já začala vybírat svatebí šaty tak 3 měsíce před svatbou, ale faktem je, že jsme měli svatbu v listopadu, kdy už je takzvaně po svatební sezóně :-), ale zase na druhou stranu se hodně lidí bralo 11.11.2011 (jakožto magické datum) ... přesto se mi ale nestalo, že by některé šaty, nad kterýma jsem uvažovala, byly už zadané ... (nakonec jsem si ale stejně nechala šaty šít na míru 8-) ). Takže z osobní zkušenosti ti takhle neporadím, ale co jsem slyšela a nebo se tady dočetla, tak spousta holek vybírá šaty klidně i rok a více dopředu .... otázka je, jestli je to rozumné, protože za 1. se objeví nové šaty, nové kolekce a i rok dopředu vybrané šaty můžou po roce půjčování vypadat úplně jinak, než když sis je rezervovala ... za 2 . myslím, že snad každé nevěstě se během plánování svatby změní postava (nejčastěji se teda hubne - ať už chtěně, nebo nechtěně z důvodu stresu a časového zápřahu), takže když se šaty vybírají hodně dopředu, nemusí potom už tak hezky sedět (a když se šaty hodně zužují, tak to potom mnohdy taky nevypadá hezky, protože šaty ztratí svůj prvotní look) a nebo můžou naopak sedět lépe jiné šaty, které předtím nepřipadaly v úvahu ... Ale je to na každém ;-). Osobně si myslím, že se na tebe nikdo blbě koukat nebude, spíš bych trochu popřemýšlela nad tím, co jsem psala výše ;-). Ale rozumím ti, také jsem typ, že ráda vidím vše zařízené co nejdřív :-), ale můžeš klidně začít u jiných věcí ;-)
Odpovědět
Děkuji za názor, to me vubec nenapadlo, myslím ten problém že vybrané šaty by mohli méně sedět nebo by už nevypadaly tak jak jsem si je vybírala, dnes je tolik svatebních salonu že snad nebudu muset brat co zbyde :-) Když jsme u toho ono asi ted stejne uplne na vše moc brzy si myslim, jsem rada že nam vysel termín ktery jsme chteli a místo pro odpolední párty a zbytek ma asi cas :-)
Odpovědět
@lusia85 :-). třeba takového fotografa, kameramana, DJ/kapelu a popř. vizážistku a kadeřnici bych radši objednala co nejdříve, protože ti hodně dobří jsou dost žádaní a můžou pak mít termíny již obsazené, zvlášť, když máte svatbu v "sézóně" (květen - září). Účes a líčení, pak už můžete dolaďovat k šatům a stylu svatby později, důlužité je, abys je měla rezervované ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lusia85 Souhlasím ve všem s @janictourek. Po fotografovi, kameramanovi a DJ bych se taky začala ohlížet už teď, případně i po vizážistce a kadeřnici, nemáš-li svoje. Co se týče šatů, je skutečně moc brzo hlavně kvůli tomu, že po Novém roce přicházejí nové kolekce. Já jsem čekala na svatební veletrhy kvůli slevám :-D Ale postava se mi během plánování svatby moc nezměnila, když pominu klasická vánoční kila navíc a jejich klasické zhubnutí do měsíce :-)
Odpovědět
Naštěstí mám docela akčního přítele, je to skvělý oragnizátor s mnoha přáteli snad v každém odvětví a hlavně ho to i baví :-) Tak mam na starosti jen ryze holčíčí věci, začnu s vizážistkou, což jsem tedy myslela že to zvladnu sama, ale ted jste mi nasadily brouka do hlavy, kadeřnici mam skvelou, uz jen při další návštěvě se s ní tedy domluvím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@lusia85 Jestli jsi šikovná, vizážistka není nutná, klidně se namaluj sama, nevěsty to tady dělají běžně, dokonce se sama líčila i Kate Middletonová, a to byla královská svatba přenášená přímým přenosem do celého světa ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
klidně tam zajdi, ale půjdeš tam určitě ještě jednou! Já jsem se do vybraných nevešla, protože jsem byla ve svatební den v sedmém měsíci a výběr byl tedy dost malej. Jinak doporučuji vše s předstihem, změnit názor můžeš vždy.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?