Jsem tady nová - lucisek25

Ahojky holky, před týdnem se ze mě stala oficiálně "zasnoubená" :-D Termín svatby ještě nemáme, jen se už teda oba nemůžeme dočkat :-N Tyhle stránky mi doporučila kámoška a po půl hodině co tady nakukuju, tak jsem nadšená!!! Těším se, že tady najdu hodně inspirace a určitě i dobré rady ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
AHoj vítáme tě mezi námi :) já na tuto stránku narazila náhodou a nemůžu se vynadívat a beru sposutui inspirace:) termín taky nemáme ale už mám vymšlený šaty atd :) tak hodně štěstí při pánování
Odpovědět
Vítej mezi námi..
Odpovědět
Profilova fotka
Na inspiraci jsou tyto stránky velmi dobré!! Je toho tady spousty, ale některé diskuze mě spíš znervózňují takže si hooodně vybírám co si přečtu :) Ale to je asi všude :) Takže hooodně štěstí s plánováním :) My máme domluvený termín na 1.6.2013, ale jinak nic zatím hledáme místo a domlouváme koho by jsme tam chtěli a tak :) A já se pořád jen tak rozhlížím... na ostatní je podle mě ještě brzy... každopádně se také oba moc těšííme :) kdyby jsme měli dost peněz už teď a nemuseli šetřit vdávala bych se klíďo za měsíc :))))
Odpovědět
Profilova fotka
vítej mezi námi a přeju krásné plánování :)
Odpovědět
Holky, moc se mi tu líbí :-) Já už si taky něco přečetla a nee, nebudu panikařit :-S :-D U nás to se svatbou vypadá až nejdřív v zimě, spíš na jaře a jak jsem se tak dívala, tak vůbec nejsem praštěná, že sbírám info už těď 8-)
Odpovědět
@lucisek25 Ahojky, vitam te na nasich webovych strankach kde najdes inspiracie na svuj velky den D. Kdyby si neco potrebovala klidne se mi ozvi do IP.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?